Török Ádám & Barátai - A Mini legjobb dalai + Bartók On Rock - PÓLUS ROCK KLUB
Zene

2021

Szereplők Közreműködik Török Ádám (fuvola, ének) Németh Károly (billentyű) Fehér Ádám (gitár) Török Péter (basszusgitár) Pfeiler Ferenc (dobok) Berec András (percussion) Sztárvendégek: Papp Gyula (zongora, orgona, vokál) Kézdy Luca (hegedű)
Rendező Török Ádám & Barátai
Premier 2021. szeptember 17.
Korhatár Korhatárra való tekintet nélkül megtekintethető.
Időtartam 2 óra

A Pólus Rock Klub 2020-21 évadjának egyik kiemelt eseménye a hazai progresszív rock úttörője, TÖRÖK ÁDÁM és zenekarának szuperkoncertje lesz, 2021. szeptember 17-én pénteken 19:00 órától.

A két órás élőkoncerten Török Ádám & Barátai a meghívott vendég művészekkel közösen idézik meg a színpadon a több mint 50 éve alakult, legendás MINI együttes legnépszerűbb dalait, mint a Kolduskirály, Kell a barátság, Funky Night, Zene él tovább, Drága Ifipark, Hívj fel, Gőzhajó, Kereszteslovag, Vissza a városba, vagy az Asztalhoz leültem. A koncertet különleges archív filmrészletek színesítik az egykori Mini koncertekről. A Mini-slágerek mellett különlegesen áthangszerelt Bartók-művek is felcsendülnek a nagy sikerű „Bartók On Rock” crossover lemezről (Este a székelyeknél, Román tánc, Rondo, Allegro Barbaro).

Sztárvendégek:
Papp Gyula (zongora, orgona, vokál)
Kézdy Luca (hegedű)

Közreműködik
Török Ádám (fuvola, ének)
Németh Károly (billentyű)
Fehér Ádám (gitár)
Török Péter (basszusgitár)
Pfeiler Ferenc (dobok)
Berec András (percussion)

Török Ádám korunk egyik legjobb rock-blues fuvolistája, énekese, dal- és szövegírója, zenei szervezője, a műfaj hazai ősmotorja és kiemelkedő egyénisége. 52 éve tartó pályafutása során több mint 9000 koncertje volt itthon és külföldön, a stílus szinte minden fontos hazai eseményének részese volt (Bem rakpart, Ifjúsági Park, Tabán és továbbiak), és a műfaj szinte minden élvonalbeli hazai és külföldi művészével játszott együtt. Életműve bizonyítja, hogy szövegei, előadói stílusa, zenei ötletei, a közönség szeretete és a benne élő, szűnni nem akaró zenei őstűz nem csak saját korosztályára, de a mai huszonévesekre is nagy hatással van. 

JEGYINFORMÁCIÓK
Belépő: 3900 Ft
Elővételben: 2900 Ft (limitált számban elérhető)

Jegyek elővételben már kaphatók a Pólus Mozi jegypénztárában és honlapján. Az online jegyvásárláshoz kérjük kattints az oldal alján a program időpontjára.

A PÓLUS ROCK KLUB 2021-es őszi-téli évad TOVÁBBI ESEMÉNYEI

szept. 17. 19:00 Török Ádám & Barátai: A Mini legjobb dalai + Bartók On Rock - szuperkoncert sztárvendéggekkel
okt. 8. 19:00 Gépfolklór 45 - Kell a barátság - sztárvendégekkel!

okt. 22. 19:00 Beatles est - The Blackbirds tribute koncert + Sárga tengeralattjáró digitálisan felújított film (jegyek hamarosan kaphatók)
nov. 5. 19:00 Rolling Stones est - Stoned tribute koncert + Some Girls 1978 koncertfilm (jegyek hamarosan kaphatók)
nov. 19. 19:00 Santana est - Milagros tribute koncert + Santana Live in Las Vegas 2016 koncertfilm (jegyek hamarosan kaphatók)
dec. 3. 19:00 Doors est - Doors Emlékzenekar koncert + Oliver Stone: Doors (Rendezői változat) film vetítés (jegyek hamarosan kaphatók)
dec. 17. 19:00 Led Zeppelin est - Lead Zeppelin tribute koncert + A dal ugyanaz marad (The Song Remains The Same) koncertfilm (jegyek hamarosan kaphatók)

A programsorozat az NKA támogatásával valósul meg.

Hamarosan

A film még nem található meg a műsoron.

A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja.
MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013.