The Doors: Live at the Hollywood Bowl 1968
Zene

The Doors: Live at the Hollywood Bowl
1987

Szereplők Jim Morrison, Ray Manzarek, Robby Krieger, John Densmore
Rendező The Doors
Premier 2021. november 4.
Korhatár Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.
Időtartam 1 óra 11 perc

A Pólus Rock Klub következő kiemelt vetítése Jim Morrison és legendás zenekara, a The Doors egyetlen teljes hosszában rögzített koncertje, az 1968-as Live at the Hollywood Bowl digitálisan felújított változata lesz november 4-én 19.00-kor.

A billentyűs Ray Manzarek szerint a gondos utómunkának köszönhetően a végeredmény kivételes zenei élményt ad: „Olyannak hallod, mintha valóban a Bowl színpadán lennél, együtt a zenekar tagjaival.” A Doors menedzsere, egyben a film producere szerint: „A Doors koncertjei sámánisztikus utazások voltak a rock and roll pszichedelikus színpadán. A zene, költészet és dráma zabolátlan zenei virtuozitással örvénylett bennük. A Doors kifejezőerejének csúcsán, a világ egyik legjobb előadóhelyén rögzített, később újrakevert és digitalizált anyag cseppet sem poros, sőt! Századszorra hallgatva még mindig magával ragad!” A zenekar a klasszikus dalok – Light my fire, The end – mellett olyan ritkán hallott számokkal villanyozta fel a közönséget, mint pl. a Hello I Love You, The WASP , vagy a Spanish Caravan.

JEGYINFORMÁCIÓK
Belépő a koncertfilmekre egységesen 2500 Ft
Jegyek kaphatók a Pólus Mozi jegypénztárában és honlapján. Online jegyvásárlás lejjebb görgetve, a vetítés időpontjára kattintva elérhető. Erre az előadásra előzetes jegyfoglalás nem lehetséges.

Jegyrendelés

Ha szeretnél jegyet rendelni, válaszd ki a számodra megfelelő időpontot.

november 4., Csütörtök
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja.
MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013.