MOZILÁTOGATÁSI INFORMÁCIÓK

Tisztelt Nézőink! A 633/2021. (XI.18.) Kormányrendelet értelmében a Pólus Mozi területén maszk viselése kötelező,
kivéve büfétermék (popcorn, nachos, üdítő stb.) fogyasztása közben, továbbá 6 éven aluli gyermekeknél. A mozi védettségi igazolvány nélkül is látogatható.

THE DOORS EST - The Doors Emlékzenekar koncert + Doors (1991) filmvetítés
Koncert

DOORS EST - Doors Emlékzenekar koncert + Doors (1991) filmvetítés
2021

Rendező The Doors
Premier 2021. december 3.
Korhatár Tizennyolc éven aluliak számára nem ajánlott.
Időtartam 3 óra 30 perc

A Pólus Rock Klub 2021 őszi-téli évadjának következő kiemelt programján a The Doors együttes, és énekese/szövegírója, egy nemzedék bálványa, Jim Morrison előtt tisztelgünk, aki december 8-án lenne 78 éves.
A december 3-án pénteken 19:00 órakor kezdődő DOORS-ESTEN fellép a közel 30 éve koncertező Doors Emlékzenekar, és levetítjük Oliver Stone 1991-ben készült, Jim Morrison és a zenekar történetét feldolgozó életrajzi kultfilmjének digitálisan felújított változatát.

********************
MOZILÁTOGATÁSI INFORMÁCIÓK
A rendezvény védettségi igazolvány nélkül látogatható, maszk viselése a jelenlegi szabályozás szerint kötelező, kivéve büfétermék (popcorn, nachos, üdítő stb.) fogyasztása közben.
********************

KONCERT – Doors Emlékzenekar

A hatvanas évek egyik legmeghatározóbb kaliforniai zenekarának ill. Jim Morrison-nak olyan örök érvényű dalokat köszönhetünk, mint a Riders On The Storm, a Break On Through és a Light My Fire c. világslágereket. A Doors Emlékzenekar ezt az életművet ápolja 1992 óta megszakítás nélkül. Takáts Máté személyében új frontemberrel, felfrissülve, továbbra is rendszeres szereplői a hazai fesztivál és klubéletnek.
„A THE DOORS szerintünk nem annyira rétegzene! Célunk megismertetni minden generációt ezzel a világgal, hiszen sok zenei stílust magába foglal: a bluestól, a jazz-rockon át, a rockig mindenki megtalálhatja a hozzá közel álló stílust, és dalokat. A Doors zenéje és Jim Morrison szövegei több generációnak és a legkülönbözőbb zenei ízlésű embereknek szól. A zene szeretete az, ami a fiatalt, és idősebbet elhoz a koncertjeinkre…ahol a The Doors koncert-feelinget adjuk elő, a koncertjeinkre látogatóknak!„
Takáts Máté (Ének)
Fóris Szilárd (Billentyűs hangszerek)
Veisz Gábor (Basszusgitár)
Szöllős Gergő (Dob, szervezés)
Kiss Gergő (Gitár, szervezés)

**** Rövid szünet ****

VETÍTÉS - Doors – Digitálisan felújított és újrakevert változat
18 éven aluliaknak nem ajánlott
amerikai zenés életrajzi dráma, 138 perc, 1991
rendező: Oliver Stone
Főszereplők: Val Kilmer, Meg Ryan

A The Doors és zenéje legenda. A film elementáris erővel, zenében és képekben mutatja be a valóság küszöbének átlépését, az áttörést a "másik oldalra". Pszichedelikus látomások, eksztatikus, botrányos színpadi fellépések, rituális szeretkezések, a tudatos és tudattalan határainak elmosódása - mindez csak egy valakinek a személyiségén átlényegítve volt lehetséges, a zenekar költő-énekesén, akit úgy hívtak: Jim Morrison...

Jim Morrison egyesek számára maga volt az Isten, mások a Sátánt látták benne. Élete extrém volt, önpusztító és végletekkel teli. Tiltakozott minden szabály ellen, dühösen, szenvedélyesen és veszélyesen élt a zene, a szex, az alkohol és a kábítószer mámorában. A The Doors együttes motorjaként néhány év alatt egy egész generáció bálványává, váratlan és hirtelen halálával pedig legendává vált.
Oliver Stone rengeteg zenével, lendületesen és egyedi képi világgal mutatja be a legendát, akit Val Kilmer szenzációs alakítása kelt életre a filmben.

JEGYINFORMÁCIÓK

Belépő elővételben 2900 Ft
A helyszínen: 3900 Ft
Jegyek kaphatók a Pólus Mozi pénztárában, online jegyelővétel ezen az oldalon lejjebb görgetve elérhető.

A PÓLUS ROCK KLUB 2021-es őszi-téli évad TOVÁBBI ESEMÉNYEI

dec. 17. 19:00 Pink Floyd est - KEEP FLOYDING koncert + Roger Waters: A fal (2015)

A programsorozat az NKA támogatásával valósul meg.

Hamarosan

A film még nem található meg a műsoron.

A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja.
MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013.