Take That Greatest Hits Live 2019
Zene

2019

Szereplők Gary Barlow, Mark Owen és Howard Donald
Rendező Take That
Premier 2019. július 12.
Korhatár Korhatár nélkül megtekintethető. (0)
Időtartam 2 óra 30 perc

Az idén 30. születésnapját ünneplő Take That kirobbanó sikerű „Greatest Hits 2019” turnéja egyetlen estére világszerte a mozikba költözik. Július 12-én a Pólus Moziban a rajongók egy élőben rögzített közvetítést láthatnak a turné legjobban várt és egyben legnagyobb bulijának ígérkező angliai állomásáról, a cardiffi Principality Stadiumból, amit később felvételről további helyszíneken is műsorra tűznek.

Gary Barlow, Mark Owen és Howard Donald vezetésével a mozinézők is részesei lehetnek ennek a három évtizedet felölelő zenei utazásnak, amely felidézi a Take That legnagyobb sikereit és slágereit, kiegészülve a legújabb, Odyssey című albumuk dalaival. A zenekar minden eddiginél látványosabb show-t alkotott a kritikusok által is nagyra értékelt évfordulós turnéra, egy hamisítatlan szélesvásznú élményt, amibe a megszokott módon a közönséget is bevonják. Kezeket a magasba, ezt a bulit sosem fogja elfelejteni!

JEGYINFORMÁCIÓK
A koncertfilm vetítésekre a jegyár egységesen 2500 Ft
Jegyek kaphatók a Pólus Mozi jegypénztárában és honlapján. Az online jegyvásárláshoz görgessen lejjebb és kattintson az előadás időpontjára.

Hamarosan

A film még nem található meg a műsoron.

A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja.
MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013.