Slayer – The Repentless Killogy
Akció
Horror
Thriller
Zene

2019

Szereplők Jason Trost, Danny Trejo, Richard Speight, Derek Mears (kisjátékfilm), Tom Araya, Kerry King, Gary Holt and Paul Bostaph (koncert)
Rendező BJ McDonnell, Wayne Isham
Premier 2019. november 6.
Korhatár Kizárólag felnőttek számára ajánlott. (X)
Időtartam 2 óra 10 perc

******************************
UPDATE!
A film a brutális jelenetek miatt a 18-as fölötti, legszigorúbb [X] korhatár besorolást kapta ("Kizárólag felnőtt nézőknek"), emiatt a törvényi előírások szerint 22:00 órakor kezdődhet csak a vetítés. A november 6. szerdai vetítés kezdési időpontját 19:00 óráról 22:00 órára módosítottuk, emellett meghirdetünk még egy vetítést november 9. szombat este 22:00 órára is. Akinek már van jegye a november 6. 19:00 órai vetítésre, de nem alkalmas a november 6. 22:00, a megvásárolt jegyével november 9. 22:00 órai vetítésen is részt tud venni. Ez esetben kérünk egy email értesítést a marketing kukac poluscentermozi.hu emailcímre, hogy fenntartsuk a helyet
******************************

November 6-án, a világpremierrel egy időben, kizárólag egyetlen estére érkezik a magyar mozikba az amerikai trash-metal legenda, Slayer mozifilmje, a The Repentless Killogy, amely a zenekar három legbrutálisabb videoklipje alapján készült 40 perces thrillert és a 2017-es Los Angeles-i fellépésükről készült másfél órás koncertfilmet foglal magában. Rajongóknak kihagyhatatlan moziélmény!

Bosszú, gyilkosság, vérontás és megtorlás. A koncertfilm előfutáraként érkező, közel háromnegyed órás thrillert BJ McDonnell írta és rendezte, aki korábban három brutális videoklipet is készített a zenekar utolsó, „Repentless” stúdióalbumjához, a „You Against You”, a „Repentless” és „Pride in Prejudice” című számokhoz. A mozikba kerülő film e három klip alapján készült, egy egybefüggő, véráztatta bosszútörténetté formálva Wyatt (Jason Trost) kálváriáját, aki kiszáll gyilkosságokra specializált The Hand Brotherhood bűnbandából, hogy szerelmével új életet kezdhessen, ám a bandavezér kegyetlenül megtorolja árulását. Miután minden elveszített, ami fontos volt neki, kíméletlen bosszút esküszik, és miközben menekülnie kell egykori bandája és a történy elől, nekilát hogy módszeresen likvidáljon mindenkit, akinek köze volt szerettei elvesztéséhez. A kegyetlenül erőszakos történetet szinte végig a Slayer zenéje festi alá. A filmben számos hollywoodi filmeből és sorozatokból ismerős sztár is közreműködik, mint Danny Trejo, Richard Speight, Derek Mears, Jessica Pimentel, Tyler Mane, Bill Moseley, Caroline Williams és Sean Whalen.

A film második része a Slayer teljes hosszában rögzített 2017-es Los Angeles-i koncertje amit a veterán videoklip- és koncertfilm-rendező Wayne Isham rendezett (többek közt az ő nevéhez fűződik az októberben érkező Metallica & San Francisco Symphony – S&M2 koncertfilm is). A 90 perces, szó szerint kirobbanóan energikus koncert a régi rajongók szerint is a Slayer történetének egyik legjobb fellépése volt, olyan dalokkal, mint a „South of Heaven,” „War Ensemble”, „Mandatory Suicide”, „Dead Skin Mask”, „Raining Blood” és „Angel of Death”.

JEGYINFORMÁCIÓK

Belépő: 2500 Ft
Jegyek kaphatók a Pólus Mozi jegypénztárában és honlapján. Online jegyvásárlás lejjebb görgetve, a vetítés időponjára kattintva elérhető. Erre az előadásra előzetes jegyfoglalás nem lehetséges. Megértését köszönjük!

Hamarosan

A film még nem található meg a műsoron.

A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja.
MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013.