MONSTA X : THE DREAMING
Dokumentumfilm
Koncert

2021

Szereplők Shownu, Kihyun
Rendező Oh Yoon-dong
Premier 2021. december 9.
Korhatár Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott. (12)
Időtartam 1 óra 30 perc

A MONSTA X az utóbbi években kirobbanóan népszerű dél-koreai popzene, K-pop egyik legismertebb együttese, amely szuperlátványos stadionkoncertjeiról és pazar turnéfellépéseiről ismert. A zenekar most egy vadonatúj mozifilmmel kedveskedik világszerte a rajongóknak. A The Dreaming címmel mozikba kerülő, személyes hangvételű alkotás bepillantást enged az együttes hat éves történetébe, és bizalmas beszélgetésekben tárja fel a tagok, Shownu, Minhyuk, Kihyun, Hyungwon, Joohoney, I.M személyes történetét és az Amerikában töltött idő élményeit.

A sok-sok zenével tarkított mozifilmben exkluzív koncertfelvételeket, slágerlistás dalokat is láthat az elkötelezett rajongótábor, azaz a MONBEBE, ahogy a zenekar nevező leghűségesebb követőik közösségét. Emellett a film fellebbenti a fátylat a kiadás előtt álló albumuk új számairól is.

Kihívások, feljődés, álmodozás...A MONSTA X The Dreaming (Az álmodozás) filmjének mozivetítésein világszerte együtt ünnepelhetik a rajongók a zenekar lebilincselő történetét és ragyogó jövőképét!


JEGYINFORMÁCIÓK
Belépő a koncertfilmekre egységesen 2900 Ft
Jegyek kaphatók a Cinema MOM jegypénztárában és honlapján. Online jegyvásárlás lejjebb görgetve, a vetítés időpontjára kattintva elérhető. Erre az előadásra előzetes jegyfoglalás nem lehetséges.

Hamarosan

A film még nem található meg a műsoron.

A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja.
MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013.