Milagro Santana Tribute Band + Santana Live at the House of Blues - PÓLUS ROCK KLUB
Zene

2020

Szereplők Milagro Santana Tribute Band + Santana Live at the House of Blues
Rendező Milagro Santana Tribute Band
Premier 2020. december 18.
Korhatár Korhatárra való tekintet nélkül megtekintethető.
Időtartam 3 óra 20 perc

A Pólus Rock Klub 2020-21 évadjának első kiemelt programja Carlos Santana több mint 50 éves pályafutása előtt tiszteleg. A december 18-án pénteken 19:00 órakor kezdődő Santana-esten koncertet ad a Milagro Santana Tribute Band, és levetítjük Santana „Live at the House of Blues, Las Vegas” című, 2016-ban készült koncertfilmjét, amelyben gitárvirtuóz sok év után újra a „klasszikus” felállásban adott fantasztikus hangulatú koncertet.

KONCERT – Milagro Santana Tribute Band

Carlos Santana a világ egyik legismertebb és legelismertebb gitárosa, munkássága több mint 50 évet ölel fel. Zenéjében mindig ott van a tűz és a latin vér, ami egyedi játékstílusával ötvözve minden koncertjét egyedivé varázsolja.

A Milagro Santana Tribute Band (Magyarország, és Közép – Kelet Európa egyetlen Santana Tribute zenekara) immár tíz éve van jelen a hazai zenei életben, és kezdetektől fogva alapvető szándéka, hogy ezt a tüzet és egyediséget megjelenítse a színpadon. Nem csupán Santana dalokat játszanak hanem valódi Santana koncerthangulatot teremtenek minden egyes alkalommal, annak minden kellékével együtt. Varázslatos dallamok, őrjítő latin ritmusok, és az a bizonyos kitartott gitár hang… Minden együtt van egy kivételes koncerthez.

Az idei évben sajnos elmaradt Carlos Santana várva várt budapesti koncertje, de az élményről nem kell lemondania a rajongóknak, a Pólus-beli tribute koncerten felelevenítik ötven év legsikeresebb dalait Woodstock-tól napjainkig, hogy mindenki átélhessen azokat a dalokat, amikért annak idején beleszeretett ebbe a zenébe.

KONCERTFILM – Santana Live at the House of Blues, Las Vegas (2016)

A 2016-os Las Vegas-i koncert különlegessége, hogy erre az alkalomra Santana olyan régi zenészbarátaival állt színpadra, akikkel évtizedekkel korábban, a hatvanas-hetvenes években zenéltek utoljára együtt. Többek között Gregg Rolie-val a Hammond orgonán és Michael Shrievevel a dobok és Michael Carabelloval a kongák mögött, akik mind ott voltak 1969-ben Woodstockban is Santana oldalán, és Neal Schon gitárossal, aki 1971-ben csatlakozott a zenekarhoz. Rajtuk kívül Santana jelenlegi zenekarának veterán zenészei is csatlakoztak a koncerthez: Benny Rietveld basszusgitáron, Karl Perazzo ütősökön és David K. Mathews billentyűkön, a vendég vokalista Ronald Isley volt.

A kirobbanó energiájú koncertfilmben olyan klasszikus dalok csendültek fel, mint a Jingo, Soul Sacrifice, Samba Pa Ti, “Black Magic Woman, Evil Ways, Oye Como Va, “Everybody’s Everything és további tüzes latin rock slágerek.

JEGYINFORMÁCIÓK

Belépő a koncertre + vetítésre együtt:
Elővételben: 2900 Ft
A helyszínen: 3900 Ft

Jegyek kaphatók a Pólus Mozi pénztárában, online jegyelővétel a mozi honlapján.

A PÓLUS ROCK KLUB TOVÁBBI PROGRAMJAI


2020. november 6. 19:00 - PINK FLOYD-EST - Keep Floyding tribute koncert + Pink Floyd: P.U.L.S.E. (2014) koncertfilm

2020. november 20. 19:00 - Török Ádám & Barátai - A Mini legjobb dalai + Bartók On Rock

2020. december 4. 19:00 Gépfolklór 45 - "Kell a barátság" - Jubileumi koncert - Szabó András és Barátai: közreműködik Kovács Nóri, Török Ádám (Mini), Gidófalvy Attila (Karthago),Tóth Zoltán (Republic) -

folyt.köv!! részletek hamarosan

Jegyrendelés

Ha szeretnél mozijegyet rendelni, válaszd ki a számodra megfelelő időpontot.

december 18., Péntek
Premier
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja.
MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013.