MOZILÁTOGATÁSI INFORMÁCIÓK

Tisztelt Nézőink! A 633/2021. (XI.18.) Kormányrendelet értelmében a Pólus Mozi területén maszk viselése kötelező,
kivéve büfétermék (popcorn, nachos, üdítő stb.) fogyasztása közben, továbbá 6 éven aluli gyermekeknél. A mozi védettségi igazolvány nélkül is látogatható.

SANTANA EST - Milagro Santana Tribute Band koncert + Live at the House of Blues koncertfilm
Zene, koncert

Milagro Santana Tribute Band + Santana Live at the House of Blues - PÓLUS ROCK KLUB
2020

Szereplők Milagro Santana Tribute Band + Santana Live at the House of Blues
Rendező Milagro Santana Tribute Band
Premier 2020. december 18.
Korhatár Korhatárra való tekintet nélkül megtekintethető.
Időtartam 3 óra 20 perc

A Pólus Rock Klub 2020-21 évadjának következő kiemelt programja Carlos Santana több mint 50 éves pályafutása előtt tiszteleg. A november 19-én pénteken 19:00 órakor kezdődő SANTANA-ESTEN koncertet ad a MILAGRO Santana Tribute Band, és levetítjük Santana „Live at the House of Blues, Las Vegas” című, 2016-ban készült koncertfilmjét, amelyben gitárvirtuóz sok év után újra a „klasszikus” felállásban adott fantasztikus hangulatú koncertet.

KONCERT – Milagro Santana Tribute Band

Carlos Santana a világ egyik legismertebb és legelismertebb gitárosa, munkássága több mint 50 évet ölel fel. Zenéjében mindig ott van a tűz és a latin vér, ami egyedi játékstílusával ötvözve minden koncertjét egyedivé varázsolja.

A Milagro Santana Tribute Band (Magyarország, és Közép – Kelet Európa egyetlen Santana Tribute zenekara) immár tíz éve van jelen a hazai zenei életben, és kezdetektől fogva alapvető szándéka, hogy ezt a tüzet és egyediséget megjelenítse a színpadon. Nem csupán Santana dalokat játszanak hanem valódi Santana koncerthangulatot teremtenek minden egyes alkalommal, annak minden kellékével együtt. Varázslatos dallamok, őrjítő latin ritmusok, és az a bizonyos kitartott gitár hang… Minden együtt van egy kivételes koncerthez.

A tavalyi évben sajnos elmaradt Carlos Santana várva várt budapesti koncertje, de az élményről nem kell lemondania a rajongóknak, a Pólus-beli tribute koncerten felelevenítik ötven év legsikeresebb dalait Woodstock-tól napjainkig, hogy mindenki átélhessen azokat a dalokat, amikért annak idején beleszeretett ebbe a zenébe.

**** Rövid szünet ****

KONCERTFILM – Santana Live at the House of Blues, Las Vegas (2016)

A 2016-os Las Vegas-i koncert különlegessége, hogy erre az alkalomra Santana olyan régi zenészbarátaival állt színpadra, akikkel évtizedekkel korábban, a hatvanas-hetvenes években zenéltek utoljára együtt. Többek között Gregg Rolie-val a Hammond orgonán és Michael Shrievevel a dobok és Michael Carabelloval a kongák mögött, akik mind ott voltak 1969-ben Woodstockban is Santana oldalán, és Neal Schon gitárossal, aki 1971-ben csatlakozott a zenekarhoz. Rajtuk kívül Santana jelenlegi zenekarának veterán zenészei is csatlakoztak a koncerthez: Benny Rietveld basszusgitáron, Karl Perazzo ütősökön és David K. Mathews billentyűkön, a vendég vokalista Ronald Isley volt.

A kirobbanó energiájú koncertfilmben olyan klasszikus dalok csendültek fel, mint a Jingo, Soul Sacrifice, Samba Pa Ti, “Black Magic Woman, Evil Ways, Oye Como Va, “Everybody’s Everything és további tüzes latin rock slágerek.

JEGYINFORMÁCIÓK

Belépő: 2900 Ft

A koncertre jegyet váltók díjmentesen megnézhetik a koncertfilmet.

Jegyek kaphatók a Pólus Mozi pénztárában, online jegyelővétel a mozi honlapján.

A PÓLUS ROCK KLUB 2021-es őszi-téli évad TOVÁBBI ESEMÉNYEI

nov. 19. 19:00 Santana est - Milagros tribute koncert + Santana Live in Las Vegas 2016 koncertfilm
nov. 26. 19:00 Rolling Stones est - Stoned tribute koncert + Some Girls 1978 koncertfilm
dec. 3. 19:00 Doors est - Doors Emlékzenekar koncert + Oliver Stone: Doors c. film vetítése
dec. 17. 19:00 Led Zeppelin est - Lead Zeppelin tribute koncert + A dal ugyanaz marad (The Song Remains The Same) koncertfilm (jegyek hamarosan kaphatók)

A programsorozat az NKA támogatásával valósul meg.

Hamarosan

A film még nem található meg a műsoron.

A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja.
MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013.