Gyereknapi Bábszínház- Marcipán cica (élőzenés bábmese-koncert)
Családi

Élőzenés gyerekkoncert és bábos mesejáték ötvözete, 50-60 percben
2020

Szereplők Zsámár Katalin és Gay Tamás, Marcipán cica: Gay Ágota, bábművész
Rendező Urbán Gyula
Premier 2021. május 30.
Korhatár Korhatárra való tekintet nélkül megtekintethető.
Időtartam 50 perc

2021. május 1-től újra nyitva a Pólus Mozi, így lehetőség nyílt a bábszínházi programsorozat folytatására is. Május 30-án gyereknapon a népszerű Marcipán cica című élőzenés bábmese-koncertet láthatják nézőink.

A Marcipán cica (meg az oroszlánság) címû koncert-mesejáték a Budapest Bábszínház sikerdarabja, közel 250 elõadáson több százezer gyerek élvezte már. Az elõadásban megelevenedik Marcipán cica története, a kis kandúré, aki egy könyvbõl értesülve, hogy õ az oroszlánnak, az állatok királyának a rokona, elindul, hogy találkozzon egy igazi oroszlánnal. Hosszú kalandozásai során eljut Afrikába, a cirkuszba, az állatkertbe, s végül hazatérve rájön, hogy mindenki otthon lehet igazán király.

A rendkívül látványos, interaktív előadásban a főszereplő énekes-zenész-színész házaspár: Zsámár Kati és Gay Tamás élő szereplőként mesélnek, énekelnek, gitároznak, szaxofonoznak, és megelevenítik Marcipán cica történetét. A báb Marcipán cica szerepét évekig Szöllősy Irén, az egész ország által ismert Futrinka utcabeli Cicamica játszotta, aki Zsámár Kati édesanyja. Most már unokája, Gay Ágota vette át a szerepet. Az előadás így három generációs produkció lett, mint ahogy a közönség is három generációs: egyre több olyan család ül a nézőtéren, ahol a fiatal szülők a Marcipán cica előadáson nőttek fel, és most hozzák saját gyerekeiket, valamint szüleiket is.

Író: Bábor Éva, Zsámár Katalin
Tervező: Gábor Éva
Zene: Gay Tamás
Asszisztens: Kalmár Éva

JEGYINFORMÁCIÓK
A bábszínházi előadásokra a jegyár egységesen 1600 Ft.
Jegyek kaphatók a Pólus Mozi jegypénztárában és honlapján. Az élő színpadi produkciókra előzetes jegyfoglalás nem lehetséges. Az online jegyvásárláshoz kérjük, görgessen az oldal aljára és kattintson az előadás időpontjára.

Az előadás korábban megvásárolt Pólus Moziutalvánnyal is látogatható, ez esetben kérjük jelezze jegyfoglalási szándékát az az info@poluscentermozi.hu ügyfélszolgálati címen.

Az ideiglenes mozibezását miatt korábban elmaradt előadásokra (bábelőadás, opera/balett stb.) szóló jegyek szabadon felhasználhatók erre a Marcipán cica előadásra, kérjük ez esetben is az info@poluscentermozi.hu emailcímen jelezze a jegy cserét.

INFORMÁCIÓK A MOZILÁTOGATÁSRÓL
Az 194/2021. (IV. 26.) Kormányrendelet értelmében:
– 18 éven felüli nézők védettségi igazolvány és személyazonosságot igazoló okmány felmutatásával, 18 éven aluli nézők védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőtt kíséretében, az életkort igazoló okmány felmutatásával vehetnek részt a vetítéseken, amit a mozi személyzete köteles ellenőrizni.
– a belépésre jogosult nézők számára a maszkviselés nem kötelező
Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!
Pólus Mozi vezetőség

TOVÁBBI ELŐADÁSAINK
A bábszínházi sorozat 2021. szeptemberétől folytatódik

Hamarosan

A film még nem található meg a műsoron.

A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja.
MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013.