LINDEMANN - Live in Moscow
Zene

2021

Szereplők Till Lindemann, Peter Tägtgren
Rendező Serghey Grey
Premier 2021. május 20.
Korhatár Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott.
Időtartam 1 óra 29 perc

A német-svéd industrial metal „szupergroup” – a Rammstein-frontember Till Lindemann és a Hypocrisy svéd death metal ill. a Pain nevű indusztriális metal zenekarokból ismert multi-instrumentalista producer, Peter Tägtgren duója – adta a legutolsó nagyszabású koncertek egyikét a koronavírushoz kapcsolódó, világméretű lezárások előtt.

A LINDEMANN névvel színpadra lépő, zabolátlanul nyers és provokatív koncertjeiről híres-hírhedt formáció 2020. márciusában, a moszkvai VTB Arénában megtartott fellépéséről a videóklipek és a metal világában otthonosan mozgó Serghey Grey rendező és csapata monumentális koncertfilmet készített.

2020 novemberében a két zenész úgy döntött, hogy a jövőben más projektre fókuszálnak, így a „Live in Moscow” koncertfilm a LINDEMANN utolsó fellépéseként egyúttal emléket állít ennek a két kivételes zenészből álló formációnak, amely mindössze két albumot adott ki, ezekkel mégis meg tudta teremteni saját, egyedi zenei hangzásvilágát.

A koncertfilm világszerte csak egyetlen napon, 2021. május 20-án látható a mozikban, Magyarországon egyedül a Pólus Moziban látható.

JEGYINFORMÁCIÓK

Belépő 2500 Ft

Jegyek elővételben már kaphatók!
Erre az előadásra előzetes jegyfoglalás nem lehetséges csak vásárlás.

INFORMÁCIÓK A MOZILÁTOGATÁSRÓL
Az 194/2021. (IV. 26.) Kormányrendelet értelmében:
– 18 éven felüli nézők védettségi igazolvány vagy a védettséget igazoló EESZT applikáció, és személyazonosságot igazoló okmány felmutatásával, 18 éven aluli nézők védettségi igazolvánnyal vagy EESZT applikációval rendelkező felnőtt kíséretében, az életkort igazoló okmány felmutatásával vehetnek részt a vetítéseken, amit a mozi személyzete köteles ellenőrizni
– a belépésre jogosult nézők számára a maszkviselés nem kötelező
Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!

Hamarosan

A film még nem található meg a műsoron.

A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja.
MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013.