MOZILÁTOGATÁSI INFORMÁCIÓK

Tisztelt Nézőink! A 633/2021. (XI.18.) Kormányrendelet értelmében a Pólus Mozi területén maszk viselése kötelező,
kivéve büfétermék (popcorn, nachos, üdítő stb.) fogyasztása közben, továbbá 6 éven aluli gyermekeknél. A mozi védettségi igazolvány nélkül is látogatható.

Keep Floyding koncert + Pink Floyd: P.U.L.S.E. - PÓLUS ROCK KLUB
Zene

2020

Szereplők Keep Floyding tribute band + PINK FLOYD: P. U. L. S. E.
Rendező Pólus Rock KLub
Premier 2020. november 6.
Korhatár Korhatárra való tekintet nélkül megtekintethető.
Időtartam 4 óra

****************
FRISSÍTÉS! A tegnap este kihirdetett új kormányrendelet értelmében csak minden 3. széken ülhet vendég a moziteremben. Emiatt csak a terem 1/3 része erejéig adhatunk el jegyeket és ez a mennyiség már elfogyott - nincs több szabad jegy sajnos.
Mindenkinek köszönjük a megértést!
Pólus Mozi
2020. november 4.
****************

Egy évvel a nagy sikerű „Pink Floyd: The Wall 40” évfordulós est után, 2020. november 6-án pénteken 19:00 órától újra a legendás brit progrsszív rock zenekar munkásságát idézzük meg a Pólus Rock Klubban. Az est első részében az idén már húszéves fennállását ünneplő tribute zenekar, a Keep Floyding ad háttérvetítéssel és speciális látványtechnikával színesített élőkoncertet, majd rövid szünet után egyszeri alkalommal levetítjük a Pink Floyd kultikussá vált 1994-es P.U.L.S.E. Koncertfilmjének digitálisan felújított változatát.

Koncert - KEEP FLOYDING

A Keep Floyding zenekar ezúttal egy speciális estével készül közönségének. A megszokott koncert környezethez képest a Pólus mozi 125 négyzetméteres vásznán, egyedi vetítésre kerül sor, melynek alkotóelemei jórészt egyedi készítésűek, a Floyd és Storm Thorgerson életművéhez szervesen kapcsolódnak, mégis igyekeznek a XXI századra és napjainkra is erősen reflektálni. Az anyazenekartól megszokott erős vizuális koncepció és elgondolkodtató összefüggések vannak most előtérbe helyezve, minimalista fényezéssel, hogy semmi se zavarja meg a kényelmes ülésekben átélt szürreális utazást, a Keep Floyding zenei kíséretével. A repertoárban új dalok, a Müpában és az A38on látott vizuális koncepciók pedig újragondolva és kibővítve – széles vásznon, profi mozitechnikával várja közönségét.

Koncertfilm vetítés - PINK FLOYD: P. U. L. S. E. Live at Earls Court, London
(angol koncertfilm, 150 perc, 1994, rendező: David Mallet)

A Pink Floyd 1994-ben indult a The Division Bell világturnéra, amelynek londoni állomásán, az Earls Court-ban ahol 14(!) estén léptek fel egymás után, ennek egyik estéjén készült a koncertfelvétel. A több mint 140 perces koncertanyagot látva leesett állal élvezhetjük azt a káprázatos fény- és hangtechnikát, azt a monumentalitást mind színpadképben, mind zenében, amit csak David Gilmour gitáros, Nick Mason dobos, Richard Wright billentyűs és a többi közreműködő zenész tud nyújtani. A koncert első részében sorra jönnek a nagy Pink Floyd-klasszikusok és az akkori új lemez, a Divison Bell számai. A másodikban pedig jön a még nagyobb meglepetés: végig lejátsszák híres 1974-es lemezük, az akkor éppen húszéves The Dark Side Of The Moon összes számát! A zárórész pedig elsöprő erejű a Comfortably Numb és a Run Like Hell tételekkel. Mindezt megfűszerezve egy kivetítőn kísérőfilmekkel, melyekben természeti és szürrealisztikus képek viszik a fő hangsúlyt, ahogy ezt már megszokhattuk  csapattól. (részlet Baranyi György kritikájából)

JEGYINFORMÁCIÓK

Belépő a koncertre + vetítésre együtt: 3900 Ft

Jegyek kaphatók a Pólus Mozi pénztárában, online jegyelővétel a mozi honlapján.

A PÓLUS ROCK KLUB TOVÁBBI PROGRAMJAI

UPDATE - 2021-re elhalasztva - Török Ádám & Barátai - A Mini legjobb dalai + Bartók On Rock

2020. december 4. 19:00 Gépfolklór 45 - "Kell a barátság" - Jubileumi koncert - Szabó András és Barátai: közreműködik Kovács Nóri, Török Ádám (Mini), Gidófalvy Attila (Karthago),Tóth Zoltán (Republic) -

2020. december 18. 19:00 - SANTANA-EST - Milagro (Santana Tribute Band) koncert és Santana IV Live at the House of Blues Las Vegas (2016) koncertfilm

Hamarosan

A film még nem található meg a műsoron.

A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja.
MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013.