Tisztelt Nézőink!
A koronavírus terjedésének megfékezéséhez kapcsolódó új kormányrendelet értelmében a mozi teljes területén, a termekben és az előtérben is kötelező az orrot és szájat egyaránt eltakaró maszk viselése (6 éves kor felett), KIVÉVE a büfétermékek pl. popcorn, nachos, üdítő stb. fogyasztása közben.

Kérjük, csak egészségesen és tünetmentesen jöjjenek el a vetítésekre, használják a moziban kihelyezett kézfertőtlenítőket, és ügyeljenek a közönségforgalmi terekben az ajánlott min. 1,5m távolság betartására.

Együttműködésüket köszönjük!
Pólus Mozi vezetőség

Idiot Prayer - Nick Cave Alone at Alexandra Palace
Zene

2020

Szereplők Nick Cave
Rendező Nick Cave
Premier 2020. november 5.
Korhatár Korhatárra való tekintet nélkül megtekintethető.
Időtartam 2 óra

Az Idiot Prayer Nick Cave Alone at Alexandra Palace című koncertfilmben Nick Cave saját szerzeményeit adja elő szólóban, zongorán kísérve, különböző korszakokból származó dalokat legkorábbi Bad Seeds és Grinderman lemezektől egészen a legfrissebb Nick Cave & the Bad Seeds album, a Ghosteen c. lemez anyagáig.

Olyan népszerű dalok kerültek a repertoárra, mint az Into My Arms, The Mercy Seat, Higgs Boson Blues vagy a Girl In Amber.
A 2020 júniusában rögzített felvételt eredetileg csak online platformokra szánták, de most mégis élvezheti a mozis közönség is, méghozzá négy, soha nem hallott dallal együtt, egy kibővített moziváltozatban.

A produkciót akkor vették fel, amikor az Egyesült Királyságban lassanként újra kinyithattak a mozik és a színházak. Az Idiot Prayer megemlékezik róluk, de egyben ellenpontozza is a mögöttünk álló, bezártsággal, elszigeteltséggel és bizonytalansággal teli hónapokat.

Az előadást a többszörös díjnyertes operatőr, Robbie Ryan (The Favourite /A kedvenc/, Marriage Story /Házassági történet/, American Honey) vette filmre az Alexandra palota díszes Nyugati előadótermében. A filmet Nick Emerson (Lady Macbeth, Emma, Greta) vágó szerkesztette, míg a zenei felvételvezető Dom Monks volt.

Jegyrendelés

Ha szeretnél mozijegyet rendelni, válaszd ki a számodra megfelelő időpontot.

november 5., Csütörtök
Premier
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja.
MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013.