MOZILÁTOGATÁSI INFORMÁCIÓK

Tisztelt Nézőink! A 633/2021. (XI.18.) Kormányrendelet értelmében a Pólus Mozi területén maszk viselése kötelező,
kivéve büfétermék (popcorn, nachos, üdítő stb.) fogyasztása közben, továbbá 6 éven aluli gyermekeknél. A mozi védettségi igazolvány nélkül is látogatható.

Gorillaz - Song Machine Live From Kong
Zene, koncert

2021

Szereplők 2D, Murdoc, Russel, Noodle
Rendező Nicolas Jack Davies
Premier 2021. december 8.
Korhatár Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.
Időtartam 2 óra 37 perc

A földkerekség leghíresebb virtuális zenekara, a Damon Albarn (Blur) és Jamie Hewlett képregényrajzoló által megálmodott Gorillaz tavaly adta ki „Song Machine, Season One: Strange Timez” című lemezét, amit most egy egyedülálló audiovizuális performance formájában világszerte a mozivásznakon mutatnak be a rajongóknak.
A „Gorillaz: Song Machine Live From Kong” címmel a mozikba érkező, extravagáns vizuális megoldásokat alkalmazó koncertfilm különlegessége, hogy a digitális bandatagok - Noodle, Murdoc Niccals, Russel Hobbs és a frontember, 2D – „együtt” adják elő a lemez dalait és néhány korábbi nagy slágereküket Damon Albarnnal és a teljes Gorillaz élő zenekarral, miközben mindannyiukat körülölelik Jamie Hewlett szemkápráztató animációi és digitális effektjei.
A mozifilmben az együttes „Kong HQ” nevű londoni stúdiójában rögzített felvételek mellett exkluzív interjúk és a kulisszák mögé vezető jelenetek is helyet kaptak, amiket a koncert előtti speciális blokkban láthat a közönéség. A filmben természetesen a lemezen szereplő kooperációk is felcsendülnek, köztük a Elton Johnnal, Fatoumata Diawarával, St Vincent-tel és a rapper Kano-val közösen szerzett dalok.
A koncertfilm világszerte csak egyetlen estén, december 8-án látható a mozikban.

JEGYINFORMÁCIÓK
Belépő a koncertfilmekre egységesen 2900 Ft
Jegyek kaphatók a Pólus mozi jegypénztárában és honlapján. Online jegyvásárlás lejjebb görgetve, a vetítés időpontjára kattintva elérhető. Erre az előadásra előzetes jegyfoglalás nem lehetséges.

Jegyrendelés

Ha szeretnél jegyet rendelni, válaszd ki a számodra megfelelő időpontot.

Holnap, Szerda
Premier
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja.
MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013.