Gépfolklór 45 - "Kell a barátság" - Jubileumi koncert - Pólus Rock Klub
Zene

2020

Szereplők Szabó András, Kovács Nóri, Török Ádám, Gidófalvy Attila, Tóth Zoltán, Fazekas Drumkiller András, Csík István, Bense Sándor, ifj.Gerebics Sándor, Begyik Marcell, Molnár Gábor Lóhalál, Szabó Bundás András
Rendező Szabó András, Gépfolklór
Premier 2020. december 4.
Korhatár Korhatárra való tekintet nélkül megtekintethető.
Időtartam 2 óra

A Pólus Rock Klub 2020-21 évadjának egyik kiemelt eseménye Szabó András GÉPFOLKLÓR 45. évfordulós "Kell a barátság" című Jubilieumi koncertje lesz december 4-én 19:00 órától. Sztárvendégek: Kovács Nóri, Török Ádám (Mini), Gidófalvy Attila (Karthago),Tóth Zoltán (Republic).

A zenekarról:
Valamikor a hetvenes évek közepén kezdődött. A kor szellemének megfelelően az önkifejezés eszközeként a népzene került a középpontba. 1975-ben, a klubozás és a táncház korában alakult a Gépfolklór. Közép-európai és balkáni népzenei feldolgozásokat és ezekhez kapcsolt verseket zenésítettünk meg. 1977-ben kislemezünk jelent meg a Hungarotonnál. 1982-ben bekérezkedtek gitárok és a dobfelszerelés. ’84-’85-ben megjelent albumunk, szép sikerrel kecsegtetett, ’85-’86-tól hosszabb szünet jelentkezett a zenekar életében. ’94-ben újjászerveztem a zenekart, és 1996-ban kiadtuk az „Adjon az Isten szerencsét” című albumot, de ekkor már a Republic együttes állandó közreműködő hegedűse lettem, így már nem tudtunk megfelelő publicitást biztosítani. ’95-től 2017. decemberéig voltam ebben a közreműködői státuszban, amikor különböző okok miatt megváltam a Republictól, így most teljes erőbedobással helyreállítottam a zenekart, Szabó András: Gépfolklór Project néven. A most elkészült albumunk címe: Minden a tiéd. (www.gepfolklor.hu)

Közreműködik:
Szabó András, Kovács Nóri, Török Ádám, Gidófalvy Attila, Tóth Zoltán,
Fazekas Drumkiller András, Csík István,
Bense Sándor, ifj.Gerebics Sándor, Begyik Marcell,
Molnár Gábor Lóhalál, Szabó Bundás András

JEGYINFORMÁCIÓK
Belépő: 3900 Ft
Elővételben: 2900 Ft (limitált számban elérhető)

Jegyek elővételben már kaphatók a Pólus Mozi jegypénztárában és honlapján. Az online jegyvásárláshoz kérjük kattints az oldal alján a program időpontjára.

Az esemény az NKA támogatásával valósul meg.

A PÓLUS ROCK KLUB TOVÁBBI PROGRAMJAI

2020. november 6. 19:00 - PINK FLOYD-EST - Keep Floyding tribute koncert + Pink Floyd: P.U.L.S.E. (2014) koncertfilm

2020. november 20. 19:00 - Török Ádám & Barátai - A Mini legjobb dalai + Bartók On Rock

2020. december 18. 19:00 - SANTANA-EST - Milagro (Santana Tribute Band) koncert és Santana IV Live at the House of Blues Las Vegas (2016) koncertfilm

folyt. köv.!!

Jegyrendelés

Ha szeretnél mozijegyet rendelni, válaszd ki a számodra megfelelő időpontot.

december 4., Péntek
Premier
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja.
MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013.