KÖZLEMÉNY A PÓLUS MOZI IDEIGLENES BEZÁRÁSÁRÓL
Kedves Nézőink!
A 2020.11.09-én bejelentett új kormányrendeletnek megfelelve, a Pólus Mozi 2020.11.11-től átmenetileg felfüggeszti tevékenységét és határozatlan időre bezár. A bezárás idejére eső, korábban meghirdetett előadások (pl. bábszínház, opera) elmaradnak, az azokra szóló, megvásárolt jegyek átcserélhetők bármelyik másik azonos típusú, az évad későbbi részében megvalósuló előadásra, vagy amennyiben azok időpontja nem megfelelő, a jegyek visszaválthatók.
Az új fejleményekről és a mozi majdani újranyitásáról folyamatosan tájékoztatást adunk honlapunkon és Facebook-oldalunkon.
Megértésüket köszönjük!
Tisztelettel,
Pólus Mozi vezetőség
2020.11.10.
(ELHALASZTVA) Török Ádám & Barátai - A Mini legjobb dalai + Bartók On Rock - PÓLUS ROCK KLUB
Zene

Török Ádám & Barátai - A Mini legjobb dalai + Bartók On Rock - PÓLUS ROCK KLUB
2020

Szereplők Közreműködik Török Ádám (fuvola, ének) Németh Károly (billentyű) Fehér Ádám (gitár) Török Péter (basszusgitár) Pfeiler Ferenc (dobok) Berec András (percussion) Sztárvendégek: Papp Gyula (zongora, orgona, vokál) Kézdy Luca (hegedű)
Rendező Török Ádám & Barátai
Premier 2020. november 20.
Korhatár Korhatárra való tekintet nélkül megtekintethető.
Időtartam 2 óra

****************************
FRISSÍTÉS! Az esemény új időpontban, 2021-ben lesz megrendezve az eredetileg tervezett 2020. nov. 20- helyett! Az új időpontot rövidesen közzétesszük.
****************************

A Pólus Rock Klub 2020-21 évadjának egyik kiemelt eseménye a hazai progresszív rock úttörője, TÖRÖK ÁDÁM és zenekarának szuperkoncertje lesz.

A két órás élőkoncerten Török Ádám & Barátai a meghívott vendég művészekkel közösen idézik meg a színpadon a több mint 50 éve alakult, legendás MINI együttes legnépszerűbb dalait, mint a Kolduskirály, Kell a barátság, Funky Night, Zene él tovább, Drága Ifipark, Hívj fel, Gőzhajó, Kereszteslovag, Vissza a városba, vagy az Asztalhoz leültem.

A koncertet különleges archív filmrészletek színesítik az egykori Mini koncertekről.

A Mini-slágerek mellett különlegesen áthangszerelt Bartók-művek is felcsendülnek a nagy sikerű „Bartók On Rock” crossover lemezről (Este a székelyeknél, Román tánc, Rondo, Allegro Barbaro).

Sztárvendégek:
Papp Gyula (zongora, orgona, vokál)
Kézdy Luca (hegedű)

Közreműködik
Török Ádám (fuvola, ének)
Németh Károly (billentyű)
Fehér Ádám (gitár)
Török Péter (basszusgitár)
Pfeiler Ferenc (dobok)
Berec András (percussion)

JEGYINFORMÁCIÓK
Belépő: 3900 Ft
Elővételben: 2900 Ft (limitált számban elérhető)

Jegyek elővételben már kaphatók a Pólus Mozi jegypénztárában és honlapján. Az online jegyvásárláshoz kérjük kattints az oldal alján a program időpontjára.

Az esemény az NKA támogatásával valósul meg.

A PÓLUS ROCK KLUB TOVÁBBI PROGRAMJAI

2020. november 6. 19:00 - PINK FLOYD-EST - Keep Floyding tribute koncert + Pink Floyd: P.U.L.S.E. (2014) koncertfilm

2020. december 4. 19:00 GÉPFOLKLÓR 45 - "Kell a barátság" - Jubileumi koncert - Szabó András és Barátai: közreműködik Kovács Nóri, Török Ádám (Mini), Gidófalvy Attila (Karthago),Tóth Zoltán (Republic)

2020. december 18. 19:00 - SANTANA-EST - Milagro (Santana Tribute Band) koncert és Santana IV Live at the House of Blues Las Vegas (2016) koncertfilm

folyt. köv.!! részletek hamarosan

Jegyrendelés

Ha szeretnél mozijegyet rendelni, válaszd ki a számodra megfelelő időpontot.

március 25., Péntek
Premier
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja.
MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013.