Dragon Ball Super: BROLY - Pólus Anime Filmklub
Akció, animáció, sci-fi

Dragon Ball Super: BROLY
2019

Szereplők Koichi Yamadera , Jason Douglas , Masako Nozawa , Aya Hisakawa , Ryō Horikawa , Toshio Furukawa , Takeshi Kusao
Rendező Tatsuya Nagamine, Forgatókönyv: Akira Toriyama
Premier 2019. május 31.
Korhatár Korhatárra való tekintet nélkül megtekintethető.
Időtartam 1 óra 40 perc

A Pólus Mozi Anime Filmklub legsikeresebb, teltházas vetítése egyetlen alkalomal újra műsoron: október 18-án pénteken 19:00 órakor a Pólus Mozi Nagytermében, 120m2-es mozivásznon levetítjük a "Dragon Ball Super - The Movie: Broly" c. filmet.

SZTORI
Három gyermek csillagharcos sodródik egy-egy kapszulában a csillagok között. Mindhármukat jó okkal indították útnak, az univerzum különböző pontjaira. Kettő közülük végül a Földön otthonra lel, míg a harmadik egy távoli világban reked, ahol a benne égő bosszúvágytól hajtva harci erejét elképzelhetetlen magasságokba fejleszti. Felnőve a három csillagharcos útja végül a Földön keresztezi egymást, s összecsapásuk erejétől az egész univerzum megremeg.

HÁTTÉR
A legújabb Dragon Ball-mozifilm részben visszatekint a múltba és egy előzménytörténettel kezdődik, ami 47 évvel az eredeti (1993-as) Dragon Ball történései előtt játszódik. Láthatjuk Dermesztőt, ahogy átveszi a Saiyanok fölött az irányítást, majd a jóslatok Szuper Csillagharcosától tartva megsemmisít egy egész bolygót. Láthatjuk Vegita, Goku és Broly születését és gyermekkoruk eseményeit. A film ezután sok évvel később, a Dragon Ball Super eseményei után folytatódik. Goku az Erő Nagytornáján felismerte, hogy sok kiváló harcos van a különböző univerzumokban, ezért Vegitával közösen tovább folytatják edzés, hogy még erősebbek legyenek. Hamarosan találkoznak egy rejtélyes új csillagharcossal, akit sem Goku, sem Vegita nem ismer, és akinek ereje minden képzeletet felülmúl. Eközben Dermesztő sem hagy fel gonosz terveivel, amivel minden eddigit felülmúló fenyegetést jelent a Földre.

A Dragon Ball Super: Broly világpremierje 2018. decemberében volt Japánban, majd 2019. januárban az USA-ban. A kritikusok és a rajongók egyöntetűen a valaha készült legjobb Dragon Ball-mozifilmek közé sorolták.

JEGYINFORMÁCIÓK

Belépő a vetítésre: 1890 Ft, diákoknak 1420 Ft
Erre a vetítésre előzetes jegyfoglalás nem lehetséges.
Jegyek kaphatók a Pólus Mozi jegypénztárában és honlapján (lejjebb görgetve, az időpontra kattintva)

Hamarosan

A film még nem található meg a műsoron.

A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja.
MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013.