BEATLES EST - Pólus Rock Klub
Koncert

BEATLES EST a Pólusban - The Blackbirds koncert + Sárga tengeralattjáró (1968) vetítés
2021

Rendező Pólus Rock Klub
Premier 2021. október 22.
Korhatár Korhatár nélkül megtekintethető. (0)
Időtartam 3 óra

A Pólus Rock Klub 2021-22 évadjának következő kiemelt eseménye a legendás liverpooli négyes a THE BEATLES előtt tiszteleg, október 22-én 19:00 órától. Az est első részében Magyarország legrégebbi Beatles-emlékzenekara, a THE BLACKBIRDS ad élőkoncertet a mozi Nagytermében, majd rövid szünet után levetítjük a The Beatles SÁRGA TENGERALATTJÁRÓ (Yellow Submarine) című 1968-as zenés animációs kultfilmjét. Az est kísérőprogramjaként a zenekar relikvia-gyűjteményéből látható egy tematikus kiállítás a mozi előterében.

**************************
Az esemény a jelenlegi szabályozások alapján védettségi igazolvány nélkül látogatható.
**************************

KONCERT - The BlackBirds
60 perces élő Beatles-Show

Az idén 17 éves emlékzenekar egy különleges estére készül erre az egyedi alkalomra, ugyanis ez lesz a banda 1000. koncertje! A legismertebb Beatles dalok-, a korabeli hangszerek, autentikus hangzás és a semmivel sem összehasonlítható Beatles-érzés természetesen ezúttal sem marad el.


VETÍTÉS – Sárga tengeralattjáró (Yellow Submarine)
feliratos angol zenés animációs film, 85 perc, 1968
rendező: George Dunnal

Exkluzív vetítés, csak egyetlen alkalommal Magyarországon, digitálisan felújított képpel és hanggal, eredeti nyelven, magyar felirattal!
A Beatles együttes azonos című, illetve a Sgt. Pepper’s Lonely Hearts Club Band című album zenéjére épülő egész estés rajzfilm igazi filmtörténeti és rajzfilmtörténeti különlegesség. Grafikai tervezője Heinz Edelmann a hippikorszak motívumait építette be az animációba, a látványvilág többek között a magyar János vitéz című rajzfilm alkotóira is hatott.
A rajzfilm főszereplői a zenekar tagjai, de csak megjelenésben, nem ők szinkronizálták saját karakterük alá a hangot. A történet egy csodálatos, zenével teli világban, Pepperlandon kezdődik, ahol végtelen a boldogság, ezt az idillt azonban le akarja rombolni egy kegyetlen diktátor, a „kékek” vezetője. A kétségbeesett segélyhívást a Liverpoolban kószáló Ringo Starr hallja meg, aki nyomban összehívja a zenekart. John, Paul, George és Ringo utánozhatatlan humorukkal, dalaikkal és egy sárga tengeralattjáróval felszerelkezve elindul, hogy a zene győzedelmeskedhessen a „kékség” gonosz erői felett!

JEGYINFORMÁCIÓK

Belépő: 3900 Ft, elővételben október 20-ig 2900 Ft
Az esemény résztvevői díjmentesen megtekinthetik a Sárga tengeralattjáró c. filmet.
Jegyek kaphatók a Pólus Mozi jegypénztárában és honlapján. Online jegyvásárlás (bankkártyás fizetés):

A PÓLUS ROCK KLUB 2021-es őszi-téli évad TOVÁBBI ESEMÉNYEI

nov. 19. 19:00 Santana est - Milagros tribute koncert + Santana Live in Las Vegas 2016 koncertfilm (jegyek hamarosan kaphatók)
nov. 26. 19:00 Rolling Stones est - Stoned tribute koncert + Some Girls 1978 koncertfilm (dátum véglegesítése és jegyelővétel hamarosan)
dec. 3. 19:00 Doors est - Doors Emlékzenekar koncert + Oliver Stone: Doors (Rendezői változat) film vetítés (jegyek hamarosan kaphatók)
dec. 17. 19:00 Led Zeppelin est - Lead Zeppelin tribute koncert + A dal ugyanaz marad (The Song Remains The Same) koncertfilm (jegyek hamarosan kaphatók)

A programsorozat az NKA támogatásával valósul meg.

Hamarosan

A film még nem található meg a műsoron.

A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja.
MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013.