A Bud Spencer & Terence Hill Emlékzenekar koncertje + filmvetítés: Az ördög jobb és bal keze
Vígjáték, western, zene

2018

Szereplők Bud Spencer és Terence Hill + Charlie O'Brian - ének, Susanne nővér - basszusgitár, Steinberg ügynök - dobok, Charlie Firpo - gitár
Rendező Pólus Mozi + Bud Spencer & Terence Hill emlékzenekar
Premier 2018. június 15.
Korhatár Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.
Időtartam 3 óra 30 perc

Június végén lesz második éve, hogy nincs köztünk Carlo Pedersoli, azaz Bud Spencer, aki önálló és Terence Hillel közös filmjeivel örökre beírta magát rajongók millióinak szívébe. Az évforduló alkalmából és a legendás páros előtt tisztelegve június 15-én emlékprogramot rendezünk a XV. kerületi Pólus Moziban, ahol egyetlen alkalommal levetítjük Az ördög jobb és bal keze című western-vígjátékot, majd a Bud Spencer-Terence Hill Emlékzenekar ad koncertet a páros legnépszerűbb filmzenéiből.

1. VETÍTÉS – Az ördög jobb és bal keze
színes, olasz westernvígjáték, 117 perc, 1970
rendező: Enzo Barboni
A szinkronizált, digitálisan felújított változat exkluzív vetítése, egyetlen alkalommal!

Sztori: Trinity hosszú útról tér éppen haza, ám egy kis nézeteltérése támad az egyik útszéli kocsmában. Nem nagy ügy, lepuffant két semmirekellő fejvadászt, az útonállók sebesült foglyát meg befuvarozza a városkába, ahol éppen bátyjával kötözködik három elvetemült fickó. Csupán azon akad fenn, miért visel seriffcsillagot a bátyja. A seriff nem örül különösebben testvérének, mert ismeri őt – ahol csak eddig feltűnt, ott mindig történt valami. Most sincs másként, az „ördög jobb kezének” nevezett öcsköst bosszantják a helybéli hatalmasság pökhendi emberei, akik szüntelenül zaklatják a környék mormon telepeseit azért, hogy távozásra bírva őket, megkaparinthassák földjeiket.

2. KONCERT – A Bud Spencer & Terence Hill emlékzenekar 1,5 órás koncertje

A Bud Spencer & Terence Hill emlékzenekar egy olyan különleges formáció, amely kizárólag névadói filmjeinek zenéit játssza. A repertoár lefedi a két színész teljes életművét, és minden korszak legismertebb dalaiból tevődik össze. A koncepció fontos része, hogy a dalok a lehető leghitelesebb formában szólaljanak meg a koncerteken, az eredeti hangzást és zenei szerkezetet követve. A koncertműsor egyaránt szól gyerekeknek és felnőtteknek, hiszen a két pofonosztó kultikus alkotásai közismerten vidám hangulatúak. A zenekar arculata sem hétköznapi: minden tag egy-egy híres filmbeli karakter nevét és pontos öltözékét viseli. Amennyiben kedveled például a Kincs, ami nincs, a Bűnvadászok vagy éppen a Piedone-filmek slágereit, és ezúttal szeretnéd élőben hallani őket, itt a helyed ezen a különleges estén!

JEGYINFORMÁCIÓ

Belépő: 3500 Ft
Jegyek kaphatók a Pólus Mozi jegypénztárában és honlapján.

Hamarosan

A film még nem található meg a műsoron.

A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja.
MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013.