MEGÚJUL A PÓLUS MOZI!
Kedves Vendégeink! Jelenleg komplex beltéri felújítás zajlik a Pólus Mozi előterében és folyosóin, hogy modernebb és esztétikusabb előteret tudjunk biztosítani nézőinknek.
A felújítás ideje alatt a megszokott módon zajlanak a vetítések. A jegypénztár nyitvatartása minden nap az első vetítés előtt 30 perccel kezdődik, a Mozijegy Automaták továbbra is 0-24h üzemelnek.
A felújítással járó esetleges kényelmetlenségért szíves elnézését kérjük! üdvözlettel: Pólus Mozi management

Take That Greatest Hits Live 2019
Take That Greatest Hits Live 2019
zene
Take That Greatest Hits Live 2019
  • (Take That Greatest Hits Live 2019)

  • Rendező: Take That
  • Főszereplők: Gary Barlow, Mark Owen és Howard Donald
  • Időtartam: 2 óra 30 perc
  • Korhatár: KN - Korhatárra való tekintet nélkül megtekintethető.
  • Bemutató: 2019.07.12.

 

Röviden a filmről

Az idén 30. születésnapját ünneplő Take That kirobbanó sikerű „Greatest Hits 2019” turnéja egyetlen estére világszerte a mozikba költözik. Július 12-én a Pólus Moziban a rajongók egy élőben rögzített közvetítést láthatnak a turné legjobban várt és egyben legnagyobb bulijának ígérkező angliai állomásáról, a cardiffi Principality Stadiumból, amit később felvételről további helyszíneken is műsorra tűznek.

Gary Barlow, Mark Owen és Howard Donald vezetésével a mozinézők is részesei lehetnek ennek a három évtizedet felölelő zenei utazásnak, amely felidézi a Take That legnagyobb sikereit és slágereit, kiegészülve a legújabb, Odyssey című albumuk dalaival. A zenekar minden eddiginél látványosabb show-t alkotott a kritikusok által is nagyra értékelt évfordulós turnéra, egy hamisítatlan szélesvásznú élményt, amibe a megszokott módon a közönséget is bevonják. Kezeket a magasba, ezt a bulit sosem fogja elfelejteni!

JEGYINFORMÁCIÓK
A koncertfilm vetítésekre a jegyár egységesen 2500 Ft
Jegyek kaphatók a Pólus Mozi jegypénztárában és honlapján. Az online jegyvásárláshoz görgessen lejjebb és kattintson az előadás időpontjára.

 

Előzetes

Take That Greatest Hits Live 2019

 

Jegyrendelés

Ha szeretnél mozijegyet rendelni, válaszd ki a számodra megfelelő időpontot.

Péntek
július 12.

Műsoron


A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013
Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.