Robin Hood
Robin Hood
akció, kaland
Robin Hood
  • (Robin Hood)

  • Rendező: Otto Bathurst
  • Főszereplők: Jamie Foxx, Jamie Dornan, Taron Egerton, Ben Mendelsohn, Eve Hewson
  • Időtartam: 1 óra 56 perc
  • Korhatár: 16 - Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott.
  • Bemutató: 2018.11.28.

 

Röviden a filmről

Felejts el mindent, amit a legendás tolvajról eddig hallottál. Azt hiszed, ismered őt, de nem is tévedhetnél nagyobbat. Robin of Loxley és egy mór harcos szilaj története ölt testet ebben a vakmerő és vagány történetben...

A keresztes háború véres csatamezőin edződött nemes, Robin of Loxley (Taron Egerton) nem is sejti milyen kegyetlen és korrupt erővel kell szembenéznie, mikor visszatér angol földre, ahol a Notthingham-i seriff a szent háború égisze alatt teljesen kisemmizte alattvalóit. Robin és mór barátja, Little John (Jamie Foxx) az ártatlanok védelmében egy merész tervet eszel ki: ellopják a kincstár aranyát, és megdöntik a seriff uralmát. Robin kemény harcossá képezi ki magát John segítségével, majd álruhát ölt, és úgy fosztogatja a gazdagokat, és osztja szét az aranyat a szegények között. A népben remény ébred a titokzatos tolvaj láttán. De vajon a féktelen csuklyás nyilai elég gyorsak lesznek ahhoz, hogy egy hadseregnyi katonát legyőzzenek? Robin Hood legendája még csak most kezdődik…

Egy elképesztően energikus, vadiúj történet bontakozik ki a Leonardo DiCaprio produceri irányításával készült filmben, ami a szuperlátványos akciókkal, a tökéletesen megkomponált, stílusos harci jelenetekkel, és az elmaradhatatlan romantikával az ősz egyik legszórakoztatóbb filmes élményének ígérkezik.

A nagyrészt Budapesten forgatott ROBIN HOOD címszereplőjét a Kingsman-filmek sztárja, Taron Egerton kelti életre, mesterét Jamie Foxx, szerelmét pedig Eve Hewson (Kémek hídja) játssza. A további szerepekben A szürke ötven árnyalatából Jamie Dornan, és a Zsivány egyesből Ben Mendelsohn is feltűnik.

JEGYINFORMÁCIÓK

Tisztelt Vendégeink!
A film bizonyos vetítéseire előzetes jegyfoglalás nem lehetséges. A jegyek elővételben megvásárolhatók online a lenti időpontokra kattintva ill. személyesen a jegypénztárunkban.
Megértésüket köszönjük és a filmhez jó szórakozást kívánunk!

 

Előzetes

Robin Hood

 

Jegyrendelés

Ha szeretnél mozijegyet rendelni, válaszd ki a számodra megfelelő időpontot.

Ma
december 11.
Holnap
december 12.
Csütörtök
december 13.
Péntek
december 14.
Szombat
december 15.
Vasárnap
december 16.
Hétfő
december 17.
Kedd
december 18.
Szerda
december 19.

Műsoron


A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013
Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.