Pólus Rock Klub - The Doors: Break On Thru
Pólus Rock Klub - The Doors: Break On Thru
dokumentumfilm, zene
hamarosan
Pólus Rock Klub - The Doors: Break On Thru
  • (The Doors: Break On Thru – A Celebration Of Ray Manzarek)

  • Rendező: Justin Kruetzmann
  • Főszereplők: Robby Krieger, John Densmore, Taylor Hawkins, Rami Jaffe, Robert DeLeo, Stephen Perkins, John Doe, Exene Cervenka és Warren Haynes
  • Időtartam: 1 óra 40 perc
  • Korhatár: 12 - Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.
  • Bemutató: 2020.02.12.

 

Röviden a filmről

A Pólus Rock Klub következő kiemelt vetítése 2020. február 12-én 19:00 órakor a The Doors: Break On Thru – A Celebration Of Ray Manzarek című díjnyertes koncert-dokumentumfilm lesz, amely a The Doors még élő tagjai, John Densmore és Robby Krieger által szervezett 2016-os Los Angeles-i Ray Manzarek-emlékkoncert felvételeit, a zenekartagok, pályatársak visszaemlékezéseit és ritka archív felvételeket, korabeli interjúkat felvonultatva tiszteleg a The Doors 2013-ban elhunyt legendás billentyűse előtt. A film világszerte csak egyetlen napon – Ray Manzarek születésnapján – február 12-én látható a mozikban.

A The Doors Ray Manzarek és Jim Morrison Venice Beach-i találkozásával született meg 1965-ben. Ray lett a csapat szíve és lelke, valamint a  Doors magával ragadó billentyűs hangzásának megalkotója. Manzarek valami egészen újat hozott létre a rock, a jazz, a blues, a bossa nova és megannyi más stílus ötvözéséből.

Az emlékkoncerten elhangzó The Doors-dalok előadásába John és Robby mellett olyan ismert rockzenészek működik közr vendégelőadóként, mint Taylor Hawkins és Rami Jaffe a Foo Fighters-ből, Robert DeLeo a Stone Temple Pilots-ból, Stephen Perkins a Jane’s Addiction-ből, Exene Cervenka  and John Doe a “X” bandából, Warren Haynes  a The Allman Brothers-ből, és Brian Ray, Paul McCartney zenekarának gitárosa.

A filmben az emlékkoncert felvételei mellett eddig sosem áltott archív felvételek is láthatók: korabeli interjúk Jim Morrisonnal, Ray Manzarekkel és az elismert zenei újságíróval, Ben Fong-Torres-szel, továbbá új interjúk Johnnal és Robbyval.

JEGYINFORMÁCIÓK

Belépő 2500 Ft
Jegyek elővételben mág kaphatók!
Erre az előadásra előzetes jegyfoglalás nem lehetséges.

A PÓLUS ROCK KLUB KÖVETKEZŐ PROGRAMJA

Március 10. 19:00, Pólus Mozi Nagyterem - Nick Mason’s Saucerful of Secrets: Live at the Roundhouse

A Pink Floyd dobosának tribute zenekara azzal a céllal alakult 2018-ban, hogy újra megidézzék a legendás progresszív rockzenekar legkorábbi, Syd Barrett énekes-gitáros szerzeményeit is felvonultató lemezeinek és sodró hangulató koncertjeinek pszichedelikus hangzásvilágát.

 

Előzetes

Pólus Rock Klub - The Doors: Break On Thru

 

Jegyrendelés

A film még nem található meg a műsoron, kérjük látogass vissza később.

Műsoron


A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013
Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.