Kedves Vendégeink! A moziban két új JEGY AUTOMATÁT helyeztünk el, amelyeknél sorbanállás nélkül lehet mozijegyet vásárolni (bankkártyás fizetéssel),
valamint az online lefoglalt jegyeket is át lehet venni. üdvözlettel: Pólus Mozi management

PÓLUS FILMKLUB - A halál 50 órája
PÓLUS FILMKLUB - A halál 50 órája
dráma, háborús
hamarosan
PÓLUS FILMKLUB - A halál 50 órája
  • (The Battle of the Bulge)

  • Rendező: Ken Annakin
  • Főszereplők: Henry Fonda, Charles Bronson, Telly Savalas, Robert Shaw, Robert Ryan, Dana Andrews, Robert Woods, Karl-Otto Alberty, Barbara Werle
  • Időtartam: 2 óra 47 perc
  • Korhatár: 12 - Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.
  • Bemutató: 2018.09.24.

 

Röviden a filmről

Minden idők egyik legjobb háborús filmje több mint 50 év után újra mozivásznon! Vetítés 2018. szepember 24-én 19:00 a Pólus Mozi Filmklubjában, digitálisan felújított képpel, magyar felirattal. A vetítés után a szokott módon beszélgetés a filmről, meghívott vendégekkel.

A közönségkedvenc háborús eposzt – a maga korának legnagyobb sztárjaival – közel ötven évvel ezelőtt mutatták be Magyarországon, azonban ebben a formában, tökéletes hang- és képminőséggel még soha nem láthatta a nagyközönség.
A Henry Fonda, Robert Shaw, Charles Bronson, valamint a legjobb mellékszereplő kategóriában Golden Globe-díjra jelölt Telly Savalas közreműködésével megszületett film az ardenneki ütközetet dolgozza fel, amely a második világháború egyik legfontosabb eseménye volt. A Ken Annakin rendezte alkotás három napba sűríti a majd egy hónapig tartó, három ország területén zajló csata eseményeit. Noha a mozi szereplői kitalált alakok, nagy részüket mégis valós történelmi személyiségekről mintázták. A produkció igazi kuriózuma, hogy a tipikus amerikai háborús filmekkel ellentétben nem csupán az egyik oldalt mutatja be, hanem hasonló hangsúlyt kap mindkét fél. A halál 50 órája igazi izgalmakat tartogat a néző számára, miközben egy pillanatra sem ereszti, látványvilága pedig szinte meghazudtolja korát.

JEGYINFORMÁCIÓK
A Pólus Filmklub vetítései zárt körűek, Tagsági Kártyával látogathatók. A Tagsági Kártya ára 1200 Ft egy alkalomra, amely online is megvásárolható, ez esetben kérjük a helyszínen vegye át a Tagsági Kártyát.

 

Előzetes

PÓLUS FILMKLUB - A halál 50 órája

 

Jegyrendelés

A film még nem található meg a műsoron, kérjük látogass vissza később.

Műsoron


A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013
Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.