MEGÚJUL A PÓLUS MOZI!
Kedves Vendégeink! Jelenleg komplex beltéri felújítás zajlik a Pólus Mozi előterében és folyosóin, hogy modernebb és esztétikusabb előteret tudjunk biztosítani nézőinknek.
A felújítás ideje alatt hétfőtől csütörtökig kb. 19:00 órától, pénteken kb. 16:00 órától, hétvégéken pedig a megszokott módon már délelőttől zajlanak a vetítések. Május 29-én szerdán az új padlóburkolatok kiépítése miatt egész nap zárva lesz a mozi.
A jegypénztár nyitvatartása minden nap az első vetítés előtt 30 perccel kezdődik, a Mozijegy Automata továbbra is 0-24h üzemel.
A büfé átépítése és kibővítése miatt május 20-25. között átmenetileg csak üveges üdítő kapható, csapolt nem (így ezen a héten a megszokott menük sem elérhetőek)
A felújítással járó esetleges kényelmetlenségért szíves elnézését kérjük! üdvözlettel: Pólus Mozi management

Kelly hősei (1970) Pólus Klasszik Filmklub
Kelly hősei (1970) Pólus Klasszik Filmklub
háborús, kaland, vígjáték
hamarosan
Kelly hősei (1970) Pólus Klasszik Filmklub
  • (Kelly's Heroes)

  • Rendező: Brian G. Hutton
  • Főszereplők: Clint Eastwood, Donald Sutherland, Carroll O'Connor, Telly Savalas, John Landis
  • Időtartam: 2 óra 24 perc
  • Korhatár: 12 - Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.
  • Bemutató: 1984.05.24.

 

Röviden a filmről

A Pólus Mozi Klasszik Filmklubjának következő vetítése 2018. december 18-án 19:00 órakor az 1970-ben készült klasszikus, a Kelly hősei lesz Clint Eastwood, Telly Savalas és Donald Sutherland főszereplésével. A filmet a Pólus Mozi Nagytermében vetítjük, digitálisan felújított képpel, az eredeti magyar szinkronnal!

Mélyen a frontvonal mögött, egy németek által elfoglalt francia kisváros bankja hatalmas kincset őriz - 16 millió dollár értékű aranyat. Néhány amerikai katona, akinek a véres háború csak játék, elhatározza, hogy megszerzi a hatalmas vagyont. Kelly vezetésével nekivág a hadsereg válogatott eszeveszettjeinek kommandója ütközeteken, aknamezőkön, bombatámadásokon, szövetséges és ellenséges frontvonalakon keresztül.A Kelly hősei Clint Eastwood, Telly Savalas és Donald Sutherland főszereplésével a háborús mozik egyik legismertebb klasszikusa.

JEGYINFORMÁCIÓK

A Pólus Filmklub vetítései Tagsági Kártyával látogathatók. A Tagsági Kártya ára 1200 Ft egy alkalomra, amely online is megvásárolható, ez esetben kérjük a helyszínen vegye át a Tagsági Kártyát.

 

Előzetes

Kelly hősei (1970) Pólus Klasszik Filmklub

 

Jegyrendelés

A film még nem található meg a műsoron, kérjük látogass vissza később.

Műsoron


A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013
Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.