Jurassic World: Bukott birodalom
Jurassic World: Bukott birodalom
akció, kaland, sci-fi
hamarosan
Jurassic World: Bukott birodalom
  • (Jurassic World: Fallen Kingdom)

  • Rendező: Juan Antonio Bayona
  • Főszereplők: Chris Pratt, Jeff Goldblum, Bryce Dallas Howard, James Cromwell, Geraldine Chaplin
  • Időtartam: 2 óra 9 perc
  • Korhatár: 12 - Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.
  • Bemutató: 2018.06.07.

 

Röviden a filmről

A 2015-ös év egyik legnagyobb kasszasikere, a Jurassic World folytatása a vadonatúj, szuper képminőségű 4K vetítéstechnikával felszerelt Pólus Mozi műsorán! Ráadásul a Nagyteremben - Budapesten egyedüliként!! - DOLBY 7.1. térhatású hanggal megy a film!

A filmtörténet egyik legnépszerűbb és legsikeresebb sorozatának új részében visszatérnek a csodák, a kalandok, az izgalmak, a kedvenc szereplők, a már ismert dinoszauruszok – és felbukkannak teljesen új fajok is, amelyek döbbenetesebbek és félelmetesebbek minden eddigi őslénynél.

A történetben egy vulkánkitörés fenyegeti a megmaradt dinoszauruszokat Isla Nublar szigetén, ahol a Jurassic World kalandpark pusztulása óta szabadon élhettek. Claire Dearing a korábbi park igazgató létrehozott egy alapítványt, hogy megvédje a dinoszauruszokat, és megbízza Owen Grady dínó trénert, aki korábban a parkban dolgozott, hogy megakadályozzák a lények újbóli kipusztulását.

Visszatérnek az előző rész főszereplői, Chris Pratt és Bryce Dallas Howard, és hozzájuk csatlakozik James Cromwell, Ted Levine, Justice Smith, Geraldine Chaplin, Daniella Pineda, Toby Jones, Rafe Spall, valamint a sorozat két veteránja, BD Wong és Jeff Goldblum.

 

Előzetes

Jurassic World: Bukott birodalom

 

Jegyrendelés

A film még nem található meg a műsoron, kérjük látogass vissza később.

Műsoron


A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013
Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.