MEGÚJUL A PÓLUS MOZI!
Kedves Vendégeink! Jelenleg komplex beltéri felújítás zajlik a Pólus Mozi előterében és folyosóin, hogy modernebb és esztétikusabb előteret tudjunk biztosítani nézőinknek.
A felújítás ideje alatt hétfőtől péntekig kb. 16:00 órától, hétvégéken pedig a megszokott módon már délelőttől zajlanak a vetítések.
A jegypénztár nyitvatartása minden nap az első vetítés előtt 30 perccel kezdődik, a Mozijegy Automaták továbbra is 0-24h üzemelnek.
A felújítással járó esetleges kényelmetlenségért szíves elnézését kérjük! üdvözlettel: Pólus Mozi management

Egy kutya négy útja
Egy kutya négy útja
családi, dráma, kaland, vígjáték, fantasztikus
Egy kutya négy útja
  • (A Dog's Journey)

  • Rendező: Gail Mancuso
  • Főszereplők: Dennis Quaid, Marg Helgenberger, Josh Gad, Daniela Barbosa, Betty Gilpin, Kathryn Prescott, Abby Ryder Fortson
  • Időtartam: 1 óra 48 perc
  • Korhatár: 12 - Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.
  • Bemutató: 2019.06.06.

 

Röviden a filmről

Néhány kapcsolat olyannyira elmélyül, hogy úgy érezzük, életeken át kitart a kötelék. Bailey, a szeretni való négylábú négy kutyaéletet tölthet szeretett gazdijával, Ethannel. Napjait Ethan tündéri unokája még örömteljesebbé teszi. Az idilli élet azonban véget ér, amikor CJ, a kisunoka édesanyjával a városba költözik. Az utolsó napjait élő kutyust gazdája arra kéri, inkább CJ mellett térjen vissza az életbe, és óvja őt mindenáron. Az ellenállhatatlan kölyökként újjászülető Bailey és kis gazdija, CJ egykönnyen barátságot köt.
Az Egy kutya négy élete című filmhez hasonlóan ismét a négylábú kedvenc nézőpontján keresztül ismerhetjük meg ember és kutya viszonyát, közös élményeiket és a kettejük közti őszinte szeretetet. Gail Mancuso elragadó családi filmje nemcsak a kutya rajongókat hódítja meg, garantáltan kellemes kikapcsolódást ígér mindenkinek.

 

Előzetes

Egy kutya négy útja

 

Jegyrendelés

Ha szeretnél mozijegyet rendelni, válaszd ki a számodra megfelelő időpontot.

Ma
június 19.
Szombat
június 22.
Vasárnap
június 23.

Műsoron


A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013
Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.