MEGÚJUL A PÓLUS MOZI!
Kedves Vendégeink! Jelenleg komplex beltéri felújítás zajlik a Pólus Mozi előterében és folyosóin, hogy modernebb és esztétikusabb előteret tudjunk biztosítani nézőinknek.
A felújítás ideje alatt hétfőtől péntekig kb. 16:00 órától, hétvégéken pedig a megszokott módon már délelőttől zajlanak a vetítések.
A jegypénztár nyitvatartása minden nap az első vetítés előtt 30 perccel kezdődik, a Mozijegy Automaták továbbra is 0-24h üzemelnek.
A felújítással járó esetleges kényelmetlenségért szíves elnézését kérjük! üdvözlettel: Pólus Mozi management

Dragon Ball The Movie 1-2. - Pólus Anime Filmklub
Dragon Ball The Movie 1-2. - Pólus Anime Filmklub
akció, animáció, vígjáték
hamarosan
Dragon Ball The Movie 1-2. - Pólus Anime Filmklub
  • (Dragon Ball The Movie 1-2. - Pólus Anime Filmklub)

  • Rendező: Daisuke Nishio
  • Főszereplők: Masako Nozawa, Hiromi Tsuru, Naoki Tatsuta
  • Időtartam: 1 óra 45 perc
  • Korhatár: KN - Korhatárra való tekintet nélkül megtekintethető.
  • Bemutató: 2019.04.12.

 

Röviden a filmről

A Pólus Mozi Anime Filmklub különkiadása egy kultikus anime sorozat előtt tiszteleg: április 12-én pénteken a Dragon Ball sorozat alapján készült mozifilmek közül az első kettőt vetítjük, digitálisan felújított képpel, eredeti japán hanggal és magyar felirattal.

Dragon Ball The Movie 1. rész: Shenlong legendája
(korábbi címe: A vérrubintok átka), 1986, 50 perc

Az első Dragon Ball mozifilm egy alternatíva a sorozathoz képest, a film eleje a sorozat kb. 10-15 részének felel meg, de utána már teljesen másként alakul a kristálygömbök keresésének története. A mozifilmben Bulmáék is keresik a gömböket és egy bizonyos Gurumes király is, aki kapzsisága miatt egy csillapíthatatlan étvágyú szörnyeteggé változott. A zsarnok király mindenáron meg akarja szerezni a kristálygömböket, hogy megidézhesse Shenlong sárkányt, aki teljesítené egy kívánságát. Az ország szenved a zsarnok uralkodó miatt, mert lerombolja a földjeiket a vérrubintok után kutatva. Az egyik lerombolt faluban élő kislány, Penny elindul segítséget kérni Zseniális Teknőshöz, és az útja közben találkozik Gokuékkal. Eközben a király emberei is a nyomukban vannak, hogy megszerezzék a hét kristálygömböt, amiből Gokunál is van egy példány. Mire odaérnek Zseniális Teknőshöz, Penny megállapítja, hogy Goku nagyon erős és hogy inkább őt kéne megkérni, hogy védje és hogy mentse meg a faluját a zsarnok királytól. Goku úgy dönt, hogy felszabadítja a földet a király elnyomása alól...
A grafika ugyanolyan mint a sorozaté, a zene is teljesen ugyanaz, ajánljuk minden Dragon Ball rajongónak és annak, aki sok humorra és harcjelenetre vágyik. (forrás: animeaddicts.hu)

Dragon Ball The Movie 2: Az alvó királylány kastélya
(korábbi címe: Alvó hercegnő az Ördög kastélyában), 1987, 45 perc

A második mozifilm eleje ismét a sorozatot követi, majd egy pontos teljesen más irányba indul a történet. A tizenkét éves Goku Zseniális Teknőshöz tart, hogy fogadja tanítványává. Ugyanezen oknál fogva keresi fel a mestert Krillin, a fiatal szerzetes is. Zseniális Teknős próbatétel elé állítja a két fiút, és elküldi őket messze nyugatra, oda, ahol ”öt hegy áll, amelyeket a Démon Kezének hívnak.” A legenda szerint ebben a kastélyban találják meg a legendás ”Alvó hercegnőt.” Akárki hozza is el a hercegnőt, az lesz Zseniális Teknős tanítványa. A két fiú útnak indul, hogy teljesítse a feladatot, és még nem is tudják, milyen sok veszéllyel kell szembenézniük...Később kiderül, hogy ez az alvó hercegnő nem is egy emberi lény, hanem egy kristály, amit a a kastélyt védő démonhadsereg vezére, a démonherceg akar felhasználni. Közben Bulmáék is Gokuék után indulnak, ám Bulmát elrabolja a démonherceg...

JEGYINFORMÁCIÓK

Belépő a két vetítésre együttesen: 1890 Ft, diákoknak 1420 Ft
Erre a vetítésre előzetes jegyfoglalás nem lehetséges.
Jegyek kaphatók a Pólus Mozi jegypénztárában és honlapján (lejjebb görgetve, az időpontra kattintva)

 

Előzetes

Dragon Ball The Movie 1-2. - Pólus Anime Filmklub

 

Jegyrendelés

A film még nem található meg a műsoron, kérjük látogass vissza később.

Műsoron


A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013
Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.