MEGÚJUL A PÓLUS MOZI!
Kedves Vendégeink! Jelenleg komplex beltéri felújítás zajlik a Pólus Mozi előterében és folyosóin, hogy modernebb és esztétikusabb előteret tudjunk biztosítani nézőinknek.
A felújítás ideje alatt a megszokott módon zajlanak a vetítések. A jegypénztár nyitvatartása minden nap az első vetítés előtt 30 perccel kezdődik, a Mozijegy Automaták továbbra is 0-24h üzemelnek.
A felújítással járó esetleges kényelmetlenségért szíves elnézését kérjük! üdvözlettel: Pólus Mozi management

Csekély esély
Csekély esély
romantikus, vígjáték
Csekély esély
  • (Long Shot)

  • Rendező: Jonathan Levine
  • Főszereplők: Charlize Theron, Seth Rogen, Lisa Kudrow, Alexander Skarsgård, Andy Serkis, Bob Odenkirk, O'Shea Jackson Jr.
  • Időtartam: 2 óra 5 perc
  • Korhatár: 16 - Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott.
  • Bemutató: 2019.06.20.

 

Röviden a filmről

Charlotte tiniként ismerte meg a tőle fiatalabb Fredet, akinek azonnal megtetszett a szemrevaló gyerekcsősz. A teljesen eltérő habitusú kamaszok felnőttként külön utakon jártak. Charlotte-ot a politika világa szippantotta be, Fred pedig sikeres publicistaként tengette mindennapjait. Évekkel később a szellemes író a külügyminiszteri posztot megszerző nő szónoki beszédeinek szerzője lett és immár kölcsönös vonzalom alakult ki köztük.
Politika, szerelmi viszony, szenvedély és persze a kábítószer sem maradhat ki… Charlize Theron és Seth Rogen lebilincselő alakítása teszi feledhetetlenné a nyáron érkező romantikus vígjátékot.

 

Előzetes

Csekély esély

 

Jegyrendelés

Ha szeretnél mozijegyet rendelni, válaszd ki a számodra megfelelő időpontot.

Ma
június 24.
Holnap
június 25.
Szerda
június 26.

Műsoron


A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013
Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.