BUD SPENCER 90 - Emlékprogram Bud Spencer születésnapján
BUD SPENCER 90 - Emlékprogram Bud Spencer születésnapján
kaland, vígjáték, zene
BUD SPENCER 90 - Emlékprogram Bud Spencer születésnapján
  • (BUD SPENCER 90 - Emlékprogram Bud Spencer születésnapján)

  • Rendező: Bud Spencert & Terence Hill Emlékzenekar, Király Levente // Steno (film)
  • Főszereplők: Bud Spencer
  • Időtartam: 3 óra 20 perc
  • Korhatár: 12 - Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.
  • Bemutató: 2019.10.31.

 

Röviden a filmről

2019. október 31-én lenne 90 éves a magyarok kedvenc pofonosztója, Carlo Pedersoli, azaz Bud Spencer. Az évforduló alkalmából, a legendás színész, sportoló és filantróp előtt tisztelegve ezen a napon emlékprogramot rendezünk a Pólus Moziban, amely keretében filmvetítéssel, élő koncerttel, relikvia kiállítással és könyvbemutatóval várunk minden rajongót!

Programok:

17:00 órától Kiállítás megnyitó, könyvbemutató és dedikálás a mozi előterében

A felvezető program részeként relikvia-kiállítást is láthatnak a résztvevők, amit a kiállítás kurátora és a Bud Spencer & Terence Hill Emlékzenekar vezetője, Tóth Gyula nyit meg.

Ezen a napon jelenik meg és a Pólusban kapható első alkalommal Király Levente „Piedone nyomában” című könyve, amely a hat fesztiváldíjat nyert mozifilm bővített, írásos változata. A könyvből kiderül hogyan élte át a kis Carlo a világháború borzalmait, milyen nehézségekkel küzdött meg az iskolai évek alatt, hogyan csöppent bele a sport világába, illetve milyen kalandokat élt át Dél-Amerikában, mielőtt színésszé vált. A hat nyelven beszélő egykori bajnok sportoló, aki később az olasz mozi legnagyobb ikonjává vált, filmes karrierje mellett repülőket és hajókat vezetett, gyermekruhákat tervezett, könyveket és dalokat írt, de feltalálóként bejegyzett találmányokkal is gazdagította életünket. A könyv történetek sokaságán keresztül mutatja be azt a zseniálisan sokoldalú színészt, akinek a csattanós pofonok, a belapított orr és a morcos tekintete mára már a védjegyévé vált. Izgalmas és mulatságos sztorikat olvashatunk a forgatásokon történt kalandokról, de bepillantást nyerhetünk a sztár magánéletébe is. Tanúi lehetünk egy életen át tartó szerelemnek, örökké tartó barátságoknak és az elmaradhatatlan szakmai összecsapásoknak is.

A program keretében Király Levente délután 17 órától dedikál. Az eseményre jegyet váltók a helyszínen 15% kedvezménnyel vásárolhatják meg a könyvet!

19:00 órától felvezető beszélgetés a Nagyteremben
(innentől belépőjeggyel látogathatók a programok)

Pódiumbeszélgetés az újonnan megjelent kötet szerzőjével, Király Leventével, aki a márciusi mozi bemutató óta hat fesztiváldíjat nyert a filmjével, legutóbb Nápolyban első külföldiként és magyarként a San Gennaro-díjat.

19:20 KONCERT – A Bud Spencer & Terence Hill Emlékzenekar

A tavaly nyári nagy sikerű Pólus-beli koncert után ismét a legnépszerűbb Bud Spencer-Terence Hill filmzenék csendülnek fel a színpadon!
A tribute zenekar repertoárja lefedi a két színész teljes életművét, a műsor minden korszak legismertebb dalaiból tevődik össze. A dalok az eredeti hangzást és zenei szerkezetet követve, a lehető leghitelesebb formában szólalnak meg a koncerteken. A koncertműsor egyaránt szól gyerekeknek és felnőtteknek, hiszen a két pofonosztó kultikus alkotásai közismerten vidám hangulatúak. A zenekar arculata sem hétköznapi: minden tag egy-egy híres filmbeli karakter nevét és pontos öltözékét viseli. Amennyiben kedveled például a Kincs, ami nincs, a Bűnvadászok vagy éppen a Piedone-filmek slágereit, és ezúttal szeretnéd élőben hallani őket, itt a helyed ezen a különleges estén!

20:20 szünet

20:30 VETÍTÉS – Piedone Hongkongban
olasz akció-vígjáték, 109 perc, 1975
rendező: Steno
A szinkronizált, digitálisan felújított változat exkluzív vetítése, egyetlen alkalommal!

A Nápoly városában dolgozó Rizzo felügyelőt kábítószer-kereskedéssel vádolják. Annak érdekében, hogy tisztára mossa nevét, meg kell találnia azt az embert, aki maffia-köreiből épült be a rendőrség hálózatába. A nyomok a Távol-Keletre vezetnek, ahová hűséges társa is elkíséri az ügy felderítése érdekében. Pofonokban és izgalmakban most sem lesz hiány.

JEGYINFORMÁCIÓ

Belépő: 3500 Ft
Jegyek kaphatók a Pólus Mozi jegypénztárában és honlapján.

 

Előzetes

BUD SPENCER 90 - Emlékprogram Bud Spencer születésnapján

 

Jegyrendelés

Ha szeretnél mozijegyet rendelni, válaszd ki a számodra megfelelő időpontot.

Csütörtök
október 31.

Műsoron


A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013
Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.