MEGÚJUL A PÓLUS MOZI!
Kedves Vendégeink! Jelenleg komplex beltéri felújítás zajlik a Pólus Mozi előterében és folyosóin, hogy modernebb és esztétikusabb előteret tudjunk biztosítani nézőinknek.
A felújítás ideje alatt hétfőtől csütörtökig kb. 19:00 órától, pénteken kb. 16:00 órától, hétvégéken pedig a megszokott módon már délelőttől zajlanak a vetítések. Május 29-én szerdán az új padlóburkolatok kiépítése miatt egész nap zárva lesz a mozi.
A jegypénztár nyitvatartása minden nap az első vetítés előtt 30 perccel kezdődik, a Mozijegy Automata továbbra is 0-24h üzemel.
A büfé átépítése és kibővítése miatt május 20-25. között átmenetileg csak üveges üdítő kapható, csapolt nem (így ezen a héten a megszokott menük sem elérhetőek)
A felújítással járó esetleges kényelmetlenségért szíves elnézését kérjük! üdvözlettel: Pólus Mozi management

Anime Filmklub - Gőzfiú (2004)
Anime Filmklub - Gőzfiú (2004)
akció, animáció, kaland, sci-fi, thriller
hamarosan
Anime Filmklub - Gőzfiú (2004)
  • (Suchîmubôi)

  • Rendező: Katsuhiro Ōtomo
  • Főszereplők: Patrick Stewart, Anna Paquin, Alfred Molina, Robin Atkin Downes, Anne Suzuki
  • Időtartam: 2 óra 6 perc
  • Korhatár: 12 - Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.
  • Bemutató: 2019.03.19.

 

Röviden a filmről

**************************
FRISSÍTÉS!
A Pólus Mozi Anime Filmklub 2019. március 19-re meghirdetett Gőzfiú vetítése sajnos technikai okok miatt elmarad. Megértésüket köszönjük! üdvözlettel, Pólus Mozi
**************************


TÖRTÉNET
A Gőzfiú a steampunk irányzat képviselője: alternatív történelemben játszódik, melyben a technikai fejlődés a gőz erejének kihasználását tökéletesítette az egyéb energiaforrások helyett. Így a tizenkilencedik századi, nagyhatalmi Anglia gyönyörűen megrajzolt világában gőzzel hajtott óriás hadihajók, fegyverek, repülő szerkezetek és egyéb masinák köré kerekedik ki a történet.
A fiatal Ray Steam nagy múltú feltalálócsalád sarja. Apja és nagyapja soha ki nem apadó erőforrást hozott létre, a "gőzlabdát", amely felkelti a nagyhatalmak érdeklődését. Ray hamarosan a Nagy-Britannia és Egyesült Államok közti háború kellős közepén találja magát, melynek tétje a szerkezet tömegpusztító fegyverként való használata. Nagyapja és különc tanonca, Scarlett segítségével a Gőzfiúnak kell megvédenie Londont a dickensi kiborgok, a háború előtti repülőgépek és legfőképp a roppant Gőztorony támadásától, amely képes elpusztítani az egész világot.

JEGYINFORMÁCIÓK
A Pólus Filmklub vetítései Tagsági Kártyával látogathatók. A Tagsági Kártya ára 1200 Ft egy alkalomra, amely online is megvásárolható, ez esetben kérjük a helyszínen vegye át a Tagsági Kártyát.

AZ ANIME FILMKLUB következő vetítése

2019. április 5. 19:00 Dragon Ball Est
Dragon Ball - The Movie 1 - The Legend of Shenlong (1986)
Dragon Ball - The Movie 2 - Sleeping Princess in Devil's Castle Dragon (1987)

Folyt. köv!

 

Előzetes

Anime Filmklub - Gőzfiú (2004)

 

Jegyrendelés

A film még nem található meg a műsoron, kérjük látogass vissza később.

Műsoron


A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013
Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.