A Mancs őrjárat
A Mancs őrjárat
animáció, családi, kaland, vígjáték
hamarosan
A Mancs őrjárat
  • (Paw Patrol)

  • Rendező: Charles E. Bastien
  • Főszereplők: Chance Hurstfield , Devan Cohen , Drew Davis , Samuel Faraci , Kallan Holley , Berkley Silverman , Carter Thorne
  • Időtartam: 1 óra 9 perc
  • Korhatár: KN - Korhatárra való tekintet nélkül megtekintethető.
  • Bemutató: 2019.08.22.

 

Röviden a filmről

A Mancs őrjárat tagjai újra akcióba lendülnek, Ryder, Katie, Chase, Marshall, Rocky, Ruddle, Skye, Zuma, Turbó Kapitány, Everest és a többiek már alig várják, hogy segíthessenek a bajbajutottakon.
Az első részben pingvinek csapata kerül bajba, amikor az őket szállító jéghegy megfeneklik a dzsungel közelében. Az őrjárat tagjainak segítségével a madaraknak sikerülhet visszajutni otthonukba, közben azonban a kutyáknak egy titokzatos teherhajón is segíteniük kell.
A második részben hőseink bámulatos mentést hajtanak végre, ezúttal a vízben. Danny a világítótornyot őrzi, azonban szerencsétlenül jár, és az épületen kívül reked. S persze a mobiloknak is nyoma veszik.
A harmadik rész egy igazi falusi fesztivál hangulatát idézi. A polgármester arról ábrándozik, hogy az ő dinnyéje lesz a parádé díjnyertese. A gyümölcs azonban elgurul, mire az egész város felbolydul. Közben a vízparton is zajlanak az események, Al furgonja a hídon ragad, ezért nem tudja Bettinát, a tehenet fuvarozni.

 

Előzetes

A Mancs őrjárat

 

Jegyrendelés

A film még nem található meg a műsoron, kérjük látogass vissza később.

Műsoron


A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013
Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.