MEGÚJUL A PÓLUS MOZI!
Kedves Vendégeink! Jelenleg komplex beltéri felújítás zajlik a Pólus Mozi előterében és folyosóin, hogy modernebb és esztétikusabb előteret tudjunk biztosítani nézőinknek.
A felújítás ideje alatt hétfőtől csütörtökig kb. 19:00 órától, pénteken kb. 16:00 órától, hétvégéken pedig a megszokott módon már délelőttől zajlanak a vetítések. Május 29-én szerdán az új padlóburkolatok kiépítése miatt egész nap zárva lesz a mozi.
A jegypénztár nyitvatartása minden nap az első vetítés előtt 30 perccel kezdődik, a Mozijegy Automata továbbra is 0-24h üzemel.
A büfé átépítése és kibővítése miatt május 20-25. között átmenetileg csak üveges üdítő kapható, csapolt nem (így ezen a héten a megszokott menük sem elérhetőek)
A felújítással járó esetleges kényelmetlenségért szíves elnézését kérjük! üdvözlettel: Pólus Mozi management

A Jó, a Rossz és a Csúf - Pólus Klasszik Filmklub
A Jó, a Rossz és a Csúf - Pólus Klasszik Filmklub
western
hamarosan
A Jó, a Rossz és a Csúf - Pólus Klasszik Filmklub
  • (Il buono, il brutto, il cattivo)

  • Rendező: Sergio Leone
  • Főszereplők: Clint Eastwood, Eli Wallach, Lee Van Cleef, Benito Stefanelli, Aldo Sambrell
  • Időtartam: 2 óra 40 perc
  • Korhatár: 16 - Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott.
  • Bemutató: 1979.11.29.

 

Röviden a filmről

A Pólus Mozi Klasszik Filmklub beszélgetéssel kísért vetítésein filmtörténeti klasszikusok kerülnek újra mozivászonra, digitálisan felújított képpel és hanggal, az eredeti magyar szinkronnal. Következő alkalommal, október 30-an 19:00 órakor Sergio Leone 1966-os szélesvásznú western-klasszikusát, A Jó, a Rossz és a Csúf című filmet vetítjük a Pólus Mozi Nagytermében, 120m2-es vásznon.

SZTORI
Az amerikai polgárháború idején a vadnyugaton játszódó történet főhősei ugyanazt szeretnék: pénzt. A mexikói bandita Tuco (Eli Wallace) és társa fejvadász Joe (Clint Eastwood), akit Szőkének neveznek, sajátos módját választja a pénzkeresetnek: a Tuco fejére kitűzött vérdíjból élnek. Szőke leszállítja a banditát a seriffnek, felmarkolja a vérdíjat, majd megmenti társát az akasztófától - ezután jöhet a következő város. Az üzlet virágzik, ám a két fickó összeveszik az osztozkodásnál. A sivatagban egy kirabolt pénzszállító autót találnak, ám amikor Tuco le akar számolni társával, kiderül, a haldokló tiszt elmondta Szőkének, hova rejtették az aranyat. Tuco így kénytelen újra társulni Szőkével, ám az arany utáni hajszába a ketyetlen Angyalszem (Lee van Clef) is bekapcsolódik...

JEGYINFORMÁCIÓK

A Pólus Filmklub vetítései Tagsági Kártyával látogathatók. A Tagsági Kártya ára 1200 Ft egy alkalomra, amely online is megvásárolható, ez esetben kérjük a helyszínen vegye át a Tagsági Kártyát.

 

Előzetes

A Jó, a Rossz és a Csúf - Pólus Klasszik Filmklub

 

Jegyrendelés

A film még nem található meg a műsoron, kérjük látogass vissza később.

Műsoron


A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013
Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.